defneveannesii_ Kızlar günaydın😍 Bebişime isimli hastane çıkışı yaptırıcaz nakışlı şekilde. Bayadır instagramda ruka tasarım ürünlerini çok beğeniyorum ama güvenilir mi? Hiç alışveriş yapanınız oldu mu?
Cey-cey defneveannesii_ aa tamda tavisiye üzerine girip yazacaktm öneririm bende yaptırdım 5 ay once ❤️
Beggg defneveannesii_ ben de esilaaaksesuar diye bir sayfa keşfettim ve çok hoşuma gitti baskılı müslin tulum ve şapkalar battaniye yastık vs yapıyorlar çok güzel görünüyor fiyatları da uygun idi. İnstagramdan hiç alışveriş yapmadım korkumu yenersem yapacağım😅
defneveannesii_ Cey-cey Ay çok sevindimmm💘 ben de haftaya yaptırmayı düşünüyorum da ürünlerini çok beğendim sadece instagram olduğu için güvenilir mi acaba diye düşündüm.🙈 Çok teşekkürler🙏🏻💕
defneveannesii_ Beggg Hemen bakayımmm✌🏻 Ben instagramdan alışveriş yaptım ama böyle baskılı isimli ürünler almadım hiç🙈 Sadece bebek giysileri mağazalarından alışveriş yaptım çok şükür tokatlanmadım sjdjfjfe
kalbiminpariltisi Beggg çok da kısa sürede geldi tulum şapka eldiven battaniye yaptırdım 450 lira diğer şeyleri gereksiz buldum
Beggg defneveannesii_ ben de alırsam ilk defa bu söylediğim sayfadan alacağım 😅 burdan birisi alıp memnun kalmış alacağım ben de büyük ihtimal🫠
Beggg kalbiminpariltisi yaaa mutlu oldum güzel günlerde kullanın🫶🏽 Ben de sadece tulum şapka ve yastık düşünüyorum fiyatları da bayağı uygun diğer tüm satıcılara göre🤩
defneveannesii_ Beggg Kesinlikle alıp deneyen birisi varsa öyle al en güzeli🤩 Diğer türlü kafanda soru işareti oluşmasın hiç🥲😘