kupp sola yattigimda hem altta kalan sol tarafimdan hemde yukarda sag tarafimdan hareket hissediyorm ve karnm bazen kare duruyor. yaşayan varmi böyle bise. 32+2 yiz
ttugba92 kupp benim bebekte yan duruyor. ultrasonda gorduk 16. haftadan beri yan. kafa sag tafafta bacaklar sol tarafta o yuzden karnimin hem saginda hem solunda hareket hissediyorum. Doktor bunla ilgili bir sey soylemedi su an 20.haftam bitti.
2minnos1anne kupp benim🖐 32+1 iz kafasi sag gogus altimda ne oturabiliyorum ne egilebiliyorum elime direk bi kafa geliyo😄
Gulden91 Senle aynı sayılırız 31+3 bende benim en son muayenemde o pozisyondaydı aynıydı ne yöne yatsam o yöne bi hareket vardı şimdi Salı günü bakalım ne durum da görüş günümüz
kupp Gulden91 sali gunu benimde randevum var aslinda doktor makat gelisli demisti 1 ay onceki randevuda. ama sanki transvers gibime geliyo. hayirlisi 🌸
kupp ttugba92 bizim ultrasonda makat dedi ama belki o gunden sonra bu sekli aldi cunku bende hem sagda hem solda hissediyorm😬😃 sizin de cok erken daha donebilir
ttugba92 kupp Insallah gerekli pozisyonu alir minikler. belki senin minik bas asagi donmeye calisiyordur o yuzden yandir su an sonra bas asagi donecektir. Bu minikler bizi endiseden oldurmeden saglikla dogururuz insallah :))
ttugba92 2minnos1anne doktorunuz ne dedi peki bu durusla alakali bir risk var dedi mi? benim de ayni tam sag midemin altinda kafasi :))
kupp 2minnos1anne yalniz ben anlamıyorumda yuvarlak bise geliyo arada ama popomu kafami bilemiyorum 😅
ttugba92 2minnos1anne Anladim tesekkur ederim canim. sezeryan disinda bir etkisi yok yani. Saglicakla gelsin bebegin :))