Yasemin-2424 10 gün önce doğum ücreti 9600 tl. Şimdi sordum 12800 yapmıslar bır anda bu kadar zam gelır mı ya 😏Güzelyalı hastanesı /Adana
Mutlulukkk Yasemin-2424 bazi hastaneler veya belki de hepsi bilemiyorum, 6 ayda bir zam yapiyor, normal yani. %30-35 kadar bi zam yapms sizin hst. Bakalm bizim haastane ne kdr yapms😂
Egeminannesi Yasemin-2424 sorma cnm bende sinir oldum Tokat’ta başka özelde yok gecen yıl 6bin liraya olmuştum bu yıl 12500 olmuş çok anlamsız
Kardelentrkylmz Mutlulukkk evet doğru ben Şişlide Türkiye hastanesine muayene oluyorum her 5-6 ayda bir hem muayene ücretleri artıyor hemde doğum artık belimiz büküldü . Devlet hastaneleri muayene odaları kan içinde rezillik başka çaremiz yok
hulyaakgn34- Hasta yatış bölümüne Hastanede doğum yapıcagınızı belirttip fiyatı sabitleye bilirsiniz gelen zamlardan siz etkilenmezsiniz yani en azından benim gittiğim hastane ile anlaşmam öyle oldu ufak bi kapora verdim fiyat sabitledi
Yasemin-2424 Egeminannesi bende anlam veremıyorum cok kısa sürelerde sürekli zam doguma 2 ay var sordum tekrar zam gelır mı dıye bellı değil
Mutlulukkk Kardelentrkylmz evet..babamda rahatszligindan dolayi turkiye hst. Gidiyor. Her gidisinde ucret hep degisiyor. Hic ayni paraya muayene vs olamadi. Ahh oyle ne yazk ki🙄 rabbim yardimcimiz olsun
Yasemin-2424 Kardelentrkylmz keske 6 ayda olsa doguma 2 ay var zam gelır mı tekrar diyorum muallak cevaplar gelmez dıyemedıler
Yasemin-2424 Merve0227 ipin ucu kaçtı ucuz birşey yok depremle ilgili olduğunu sanmam bugun marketten aldığını ürünün yarın fiyatı değişiyor
Merve0227 Golge98 valla bende hiççç anlam veremedim insanların en zor zamanında yanlarında olması gereken zamanda uçurdular herşeyin fiyatlarını resmen
Golge98 Merve0227 aynen öyle bide pislikler doğum öncesi de almıyorlar ucreti insana daha da kazık sokmak için
Merve0227 Golge98 bak bunu bilmiyordum ama inanırım yaparlar yani beklerim artık herşeyi bekler oldum çünkü şaşmıyorum herkes kalbinin ekmeğini yesin
Golge98 Merve0227 amin canım evet doğum öncesi ucret almıyorlar ve bu doğum ücreti sadece bebeğin ilk muayenesini ve işitme testini. Kapsıyor ekstra dan bisey çıkarsa ayrı ücret o
Merve0227 Yasemin-2424 evet değişiyor hemde tüm hızıyla 1 hafta içinde 3 kere de değişim yapmazsınız demi yani ben şuan Adıyaman da yaşıyorum burada erzak gıda su faturalar herşey bedava ve dağıtılıyor millet çıldırmış durumda bedava diye bu yüzden markete giden insan sayılı mesela Hastanemiz karmakarışık durumda millet rezil olmak istemem zaten param cebimde diyor özeli tercih ediyor haliyle talep arttıkça fiyatta artıyo 😕