Zeyno19 Kızlar 21 haftalık hamileyim dün oturdugum yerden kalktigimda camasirimda birden islaklik hissettim camasirima beyaz akintiyla birlikte islanmisti bugun tekrar oldu vajinal mantarım var ondan mi oluyor yoksa suyummu geliyor.camasirim hep bi islak .kasik agrisi kanama vs yok. cok korkuyorum bunu yasayan varmi moral sozlerinize ihtiyacim var yarin detayli ultrasonum var belli olur orda ama yarina kadar kalpten gtmesem iyi cok endiseliyim bunu daha once yasayan oldumu
yesillimonn Zeyno19 Mantar olabilir cnm mantar olduğum da bende de oluyordu bildiğin su gibi akintim olmuştu
civcivsuyum Zeyno19 gebelikte akıntı artışı oluyor zaten birde mantar olunca ekstra artıyor muhtemelen siz otururken birikince kalktığınızda geldiğini hissettiniz bence
Ulvana Zeyno19 bende mantarım aynısı ve daha çok bendede oluyurdu. Doktora gitdim analiz etdim. Biz azeriyiz mantara (göbelek)diyoruz ve o çıktı bende doktor bana vajinama koymak için mom ilaç (Şam)var ondan verdi koydum şimdi şükür geçiyo 25 teyim 16 beri öyleydim
Ulvana Zeyno19 ıslaniyodum resmen su gibi hemde sarı akıntımda oluyudu oda çok idrardan sonrada su gibi geliyodu
Rabia_91 Eczane de onunla ilgili test varmış. Onu alabilirsiniz. Bende de oluyordu ben doktora soruyorum her gittiğimde ama yok su değil o diyor, suyu gayet ii diyor. Eğer çok tedirgin olursan o testlerden alabilirsin