Yyemus iremmm1919 yani uyumlu değil derken bebek geriden geliyorsa daha belli olmamış olabilir bilemiyorum doktor daha iyi bilir🤷 aslında bebeğin pozisyonu iyiyse hemen görülüyor. 10. Haftada öğrenen var tabi özelde. Çoktan belli oluyor aslında
hyrbchs iremmm1919 doktordan doktora değişir benimki iyi günündeydi bazen soru sorulmayacak günleri oluyor bakışlarından anlıyorum susuyorum 😂😂😂😂 şansını dene doktorunu iyi tanıyorsan 😂😂
Mhmt1234 Hatice_123456 benim hba ikili tarama testiinde baktığımda sonuç 32 yazıyor ne demek bende haftaya gidicem 16 haftalık oluyorum sonuç nasıl anlaşılıyor cinsiyeti
Yyemus Hatice_123456 foto yok ama ben cinsiyet teorilerini dikkate almıyorum zaten:) doktor ne diyorsa o’dur benim için
minikmucizeemaak babyy__ 11 14. Hafta arasında yapılıyor burada en uygunu 12 hafta olarak duydum benide doktorum o tarihte çağırdı perşembe gideceğim 2 li için 12+2 olucam Allah’ın izniyle
Tulipati esmerella37 doktor kıza benziyor dedi De canm neye göre erkek dedin ben de biraz erkek hissetmiştim çünkü :))1 ay sonra daha net belli olur dedi