Fik 2 gündür tam sabah saat 10 da sistemeye bakıyorum da yeni randevu yok gibi bana mı öyle geliyor birşey varda açmıyorlar mı? 🙄
Pamuk Fik Buaralar öyle bende anlamadım genel olarak çoğu bölümler aynı şekil.Sozde şehir hastanesi açıldı yakın zamanda 1 tane randevu yok.
myangelson Fik şuan bende göz için baktım da cumartesi ve pazar günü de geçtiği için takvimde bugün pazar günü açılmış o zaman da randevu olmuyor zaten muhtemelen yarın açılır 😑
Fik Pamuk Allah Allah ya valla anlamadım bende hiç açılmıyor kaç gündür dedim bende mi sıkıntı ilk değil sanırım seçim zamanı yüzünden mi diyeceğim ne alaka 🤦🏻♀️
myangelson Fik aynen ya 😑 ama o dediğim olayı takip ettim ben haftasonunu da sayıyor sistem gün açılırken bugün pazar açılmış mesela yarın pazartesi açılır büyük ihtimalle
Fik myangelson saat 10 da yeni randevular saat 16 da da boş kalan randevular mı ne açılıyormuş kuzu bir bak istersen internetten baktım da demin yukarda bir arkadaş da söyledi
myangelson Fik benim acelem yok canım 19 unda izine gidicez 19 una en yakın tarihte gitsem yeter hangi günler açılmış diye bakıyorum bende arada girip 😅
Melek-18 Fik ben kendi şehrimde ki hastane için Mhrs den randevu talebi oluşturuyordum , ilk boş randevuda size mesaj geliyor 15 dk içinde onaylatsanız o gün saat sizin oluyor kaçarsa gitti maalesef
Mutlulukkk Fik hadi yaa. Neyse surekli bakmak lazim artk ama degismis saati 8de aciliyor falan demsti arkadasim blemiorumm.