Ey-38 Kızlar 27 haftalığız çamaşırım hep ıslak yeni değil ama son zamanlarda arttı çok huzursuz oluyorum
Sedefibrahim Ey-38 akıntı olabilir bende de oluyordu günlük pedler varya ondan kullandım sizde kullanabilirsiniz sık sık değiltirince rahatsız etmez
Minis122 Ey-38 akinti oldugu icin evet bende rahqtsiz oluyorum surekli degistiriyorum 29+3 hagtaligim asagi baskidan daha cok artti akinti
busragil Ey-38 normallll, gunluk ped kullanmadığım icin günde 4-5 camasir degistigim oluyor. Ama disari falan çıkacaksak mecbur günlük ped. 36+4 teyim, yaklasik 20 den beri boyle😃
Ey-38 Moonlightbetul su böyle gelmez diyor her yerin bacakların su içinde kalır diyor ve çok iyi çok tecrübeli isim yapmış bir doktorum var sıradan değil
Ey-38 Hemde su gelişi böyle çamaşırın ıslanmasıyla olmaz durduramazsın her yerin su içinde kalır diyor ama ben çok takıyorum sizlerde de aynı mı durum yada farklı mı ter mi deyim akıntı sulumu deyim anlamadım
3Tospikannesi Ey-38 ter canım o benimde öyle çok hararet oluyor alt bölgede hissetmiyoruz pek ne zaman wc ye girsem hep nemli hangi ara terledim diyorum farketmiyoruz 3.çocuğuma gebeyim şu olsa bilirim çünkü çok gelir hiç durmaz çocuğun suyu azalır
Kediler Aynı durumdayız, normale göre 2-3 kat daha fazla çamaşır değiştirme ihtiyacı duyuyorum… Kıyafetlerim de hızlı kirleniyor bu yüzden, sürekli çamaşır yıkar oldum 😕
Ey-38 Sedefibrahim günlük pedde nemden sabit kalmıyor rahatsız ediyor açıkçası çamaşır değiştirmek daha hijyenik geliyor
Brisii Ey-38 Aynen ya 32 olucam sıvılasıyor herhalde kilodan terlıyoda olabılırım birde baskı var mesaneye idrar kaçırıyorum sanırım.s
Kediler Ey-38 ben de 27′deyim. Sanırım 3-4 haftadır yaşıyorum bu durumu. Akıntı gibi ama değil gibi de, dediğiniz gibi ıslaklık oluyor hep
Mine16 Ey-38 Evet canım hamileliğinin son gününe kadar böyle 😬🙄 gebelikte oh adet olmuyoruz rahatız filan diye düşünmüştüm ama bu akıntı daha kötüymüş 😃 günde 4 kere bile çamaşır değiştirdiğim oluyor peçete günlük ped filan sakın kullanma sürekli çamaşır değiştir. Ben dışarı çıkarken bile hep yanım da var yedek bazı zamanlar avm yada gittiğim evlerde bile değiştirdiğim oluyor. Sık sık değiştireceğiz
Sip85 Ey-38 bende de çok akıntı oluyor ama doktorum mantar fitili verdi bana 2 kez. Biraz azaltma yaptı fitil sarı akıntıyı. Ama dediğiniz gibi sıvı akıntı da oluyor bazen bende ne bu ıslaklık diyorum kendi kendime🙄 her tuvalet ihtiyacından sonra yıkamak gerekli. Birde bana intim jel yazdı doktor iyi geliyor ama tamamen kesmiyor malesef