Asfdg Gittiğimde dr 10 gün sonra gel demişti 10 gün oldu hergün bakıyorum ama randevu yok napcam ben şimdi 36+3 haftalığım acilden gitsem bakarlar mı ki
Pamuk Asfdg Ben gittiğimde 10 gün sonra gel dediğinde tekrar randevu almadan gidip söylüyordum kendi çağırdığı için alıyordu.
_Aanne1 Asfdg off bende bekliyorum 15 gün sonra gel demişti ptesi gitmem gerek ama randevu yok ve doktora yazdım uzun bi süre poliklinikte olmayacağım başka hekime almaya çalış dedi şaka gibi 35+2 yim randevu da yok kaldım böyle acaba randevusuz herhangi birine gitsem bakar mı ki
Minaesra Asfdg bende bulamıyordum demin çok şükür pazartesi için aldım, yazalım ki üstte kalsın alamayan daha çok kişi vardır
Asfdg _Aanne1 bilmiyorum ki bende doğum yaklaştıkça stres oluyorum randavu da yok siz hangi doktora gidiyorsunux
DREAMSWOMEN _Aanne1 şuan randevu var canim mhrsden kontrol et anlık bende bulamıyorum şuan var hemen girebilirsin alabilirsin
Asfdg _Aanne1 ay bende ona gidiyorum poliklinikte yoksa başka doktora mı gitcez şimdi ay doğum gelcek dr yok 😭
_Aanne1 Asfdg evett ben dün yazdım ona öyle söyledi artık mecbur randevusuz herhangi birine gidicez napalım 😔
Asfdg _Aanne1 of ya alikahyada başka doktor vardı burda başka doktor sürekli değişti çok üzüldüm şuan
_Aanne1 Minaesra aynen Asfdg rica ederim kime aldın, ben emre sertel e instadan yazdım durumu salı günü gel dedi ona randevu yok olsaydı ona alırdım randevusuz gidicem bakalım
Minaesra _Aanne1 aslında randevu alsaydiniz garantiye almış olurdunuz ama zaten 37. E giriyorsunuz sanırım o yüzden gerek kalmaz 😅 ben 34+5im şuan Pınar hanıma aldım ama hiç gitmedim acaba iyimidir ya.. Aybike Hanıma gidiyordum normalde ama onun sistem kapalı
Asfdg _Aanne1 Funda Demirel’e aldım eşimin izinli olduğu güne denk gelsin diye Emre sertele o gün randavu yoktu