DREAMSWOMEN _Aanne1 şuan randevu var canim mhrsden kontrol et anlık bende bulamıyorum şuan var hemen girebilirsin alabilirsin
Asfdg Minaesra bende pek araştırmadım zaten hastane değişikliği randavu bulamama falan her randevuya başka doktora gidiyorum 😅 hem 37 haftalık olcam gittiğimde sezeryan olcagı için 39 da doğurcam artık doktorun bi önemi kalmadı nöbetçi kimse o doğurtcakmış
Asfdg _Aanne1 benm aslında bugün gitmem lazımdı ama eşimin izni yoktu hastanede baya uzak oyuzden izin gününe ayarlamaya çakıştım
_Aanne1 Asfdg hiç soruşturdun mu doğumu tekli oda falan ben sordum müsaitliğe göreymiş inşallah denk gelir bide ultrason kağıdı vermiyorlar ya çocuk nasıl bişi görmedim süpriz doğacak😀
Asfdg _Aanne1 sormadım valla burda okuduğum kadarıyla müsait olursa tek oda veriyolarmış 😄 bende 20 hafta da özele gitmiştim bi o zaman gördüm bakalım nası bi çocuk doğcak bende çok merak ediyorum 😄
Minaesra _Aanne1 bende görmedim 😒 geçen bitane istedim ultrason demeye bin şahit hiç bir gidim birşey görünmüyor pislik karı ya🤣
_Aanne1 Minaesra benim doktorum ömer bey çok iyidi biraz isyan ettim gösterdi kafasını gözünü ama bende anlamadım hiçbişi 😀
Minaesra _Aanne1 🤣 yeni doktor yeni şans diyip isticem birtane bakalım verir mi hatıra kalır en azından
hunilimom _Aanne1 en son hikayesini bende az önce gördüm 😂 canım doktorum çok çok iyi bir doktordur kendisi ama randevu çok zor bulunuyor
Eazraaa Pınar hanıma gidiyorum ben memnunum hanımlar yalnız doğumu yakın olanlar geri dönüş yapıp yazarsanız çok sevinirim nasıl geçtiğine dair temiz miydi ilgileri nasıldı diye
_Aanne1 K11 almadım kuzum emre sertel ile instadan konuştum salı gel dedi nst ye giricem yüksek ihtimal