Momela ilk hamileliğimde 44 kiloyla hamile kaldım boyum da 168. Bulantı yüzünden kilo vermiştim 40 kiloydum. Aynı şekilde bana da diyorlardı hatta millet çocuğuna bile diyordu. Küçücük çocuklar, senin çocuğun ölürmüş bu kadar kusuyorsun zayıfsın nasıl doğuracakmışsın. Diyorlardı 😅 Bulantılarım geçti ben kilo almaya başladım, 65 kiloya kadar çıktım. Valla güzelde doğurdum, çocuğum da yaşadı şimdi de yanımda zaten sağlıkla da doğdu üç buçuk kiloydu 😄
Şimdi ikinciye hamileyim 50 kiloyla hamile kaldım ama yine bulantılar var ve şuan 46 kiloyum daha 11+3 deyiz bakalım daha kilo verecek miyim, ya da sonrasında ne kadar alıcam. Şimdi de kulağıma geliyor öyle konuşanlar. Ama hiç umrumda değil ilk hamileliğimde milletin dediğiyle çok ağladım, ya bebeğime bir şey olursa diyip duruyordum. Boşu boşuna kendimi üzdüm densizler yüzünden.
Hiç umursama ağzı olan konuşuyor sen kendine sağlığına bak. Çok da güzel doğurursun bebeğin de çok sağlıklı olacaktır. Bebek de geliyor işte, sen ne kadar dikkat edersen korunursan korun dünyaya gelecek olana engel olamıyoruz. Benim oğlum 23 aylık, okula başlamadan çocuk istemiyordum korunuyorduk da ama nasıl oldu bilmem hamile kaldım. İlk bir iki gün ben de üzüldüm ama şimdi iyi ki olmuş diyorum. Güzel düşün, hamileliğinde güzel geçsin inşallah 💜💜