Busra-G Hanımlar merhaba, hamilelikten önce lazere gidiyordum fakat sonra bıraktım. 25. Haftadayım doktorum ve lazer kliniğim sorun olmayacağını belirtti. Yaptıran yaptırdıktan sonra sorun yaşayan var mı beni aydınlatır mısınız?
Azra00 Busra-G Lazerin bebeğe hiç bi kötü etkisi yok zaten, hormonlardam dolayı sizde tüy kıl artışı olabilir lazer merkezi nasıl kabul etti hamileleri asla kabul etmiyorlar ablamın güzellik merkezi var ordan biliyorum
beyzzsenturkk Busra-G hem hamilelikte yasak hemde doğumdan 6 ay önce yapılmaması gerekiyor 6. aydan sonra hormonlar oturuyor o şekilde izin veriyorlar bende ayın dolmasını bekliyorum ayrıca hamilelikte lazeri hic bir doktor önermez
Zeyzey055 Hormonlar dan dolayı ben yaptirmayacagim bende hamilelikten önce gidiyordum sonra bir anda artış oldu suanlik askıda 🤔
Busra-G Artış olması umrumda değil açıkcası lazerden sonra uzun bir süre çıkmıyor onu seviyorum rahatlık için istiyorum. Doktorum nasıl olduda izin verdi şuan bilemiyorum açıkçası. Diş içinde bir kez röntgen çektirip lokal anestezi uygulanabilir demişti. Neye göre doğruluğu var acaba. Bebeğe zararı olmayacaksa yaptırma taraftarıyım🤦🏽♀️