Bende tavsiye istiyorum. Karma cildim çoğunluk T bölgesi yağlı ve akneye eğilimli. Yeni hamile olduğum için şu an krem ürünlerini falan bıraktım. Güvenilir sivilce yapmayan yağlı his bırakmayan güneş kremi arıyorum. Tavsiyelerinize açığım şimdiden teşekkürler.🙏🏼
Agg0207
Agg0207 Favori güneş kremim. ☀️💕
MucizemMart la roche yağlı ciltler için olan güneş kremini kullanıyorum sivilceye meyilli yüzüm asla sivilce yapmıyor ve beyazlık yok
Cimcat bende hamilelikten önce onu kullaniyodum ama hamileyim mineral kullanmam lazım
MucizemMart :) eczacı kullanmam da bi sakınca görmedi içerik açısından bende hamileyim üstelik tüp bebekle gebe kaldım cildim çok çok daha hassas kullandığım ilaç ve iğnelerden :) Doktorunuza yada eczacınıza danışın öyleyse daha sağlıklı karar vermiş olursunuz .
HappyMom Normalde benim cildim yağlı sivilce çıkar. 2,3 yıldır celenes by sweden( losyon olarak), La Roche Posay kullanıyorum ikisi de çok güzel 👍
Neslihanozk celenesle oxybenzone var hamileyseniz kullanmayın araştırın isterseniz
MucizemMart hiç sivilce yapmıyor ve yağlı hissi yok ben çok severek kullanıyorum yorumlarında çok iyi zaten
Agg0207 teşekkür ederim ☺️
MucizemMart Teşekkür ederim hiç bakmamıştım. Hamileyim daha yeni kullanmaya başladım yaz geliyor diye kullanmayım o zaman 😇🌸
MucizemMart
İçindekilere baktım ben bulamadım. İnternetten de baktım yok diyor ama siz nasıl rastladınız. Ben de ona göre doktoruma sorayım bir dahaki randevuda.🌸☺️
HappyMom ben renkli güneş kremi kullanıp makyaj malzemesi kullanmamak istiyorum tavsiyesi olan var mıdır
senaacik sebamed öneririm bugun bebekler icin bile uygun ayrica fondoten var gibi ciltte guzel bi etkisi var
Nivea kullanıyorum
Avene mineral flutie çok memnunum yıllardır kullanırım renklisi de var
D-ince onun için kireç gibi yorumları var
MucizemMart Renkli olan Fondöten gibi duruyor diğeri ilk suruldugunde beyaz oluyor ama 10 dk sonra geçiyor
cevriye35_ fondoten zarar verir mi ki bebeğe benim kızım 2.5 yaşında uygun olur mu ki
cevriye35_ bakacağım teşekkür ederimm
Sinoz kullaniyorum memnunum
Cimcat ben zaten cilt doktoruma sorarak la Roche bıraktım minerale geçtim kesin mineral diyor doktorlar
Neslihanozk bunda görünmüyor doğru başka bir formunda var demekki ben içerik okumadan bişey almıyorum. Bunda titanyum dioksit yani mineral olan filtre baya aşağılarda. Belki buda hibrit filtrelidir hem kimyasal hem mineral olabilir. Hamileyken yüzde yüz mineral yazan almamız lazım diye biliyorum
Neslihanozk yazıyı gördükten sonra bende celenes ürünlerini inceledim. Bende el kremi ve vücut kremi vardı ve temiz içerikli diye aldım gebelikte kullanmak için fakat el kreminde zararlı madde yok vücutta vardı. Muhtemelen bazı ürünlerinde var .
MucizemMart Ben de genelde dikkat ediyorum ama bunu hamile olmadan önce almıştım. Hamileyken de 2,3 kere kullandım daha yeni kullanmaya başladım. Daha dikkatli olacağım bilgilendirme için teşekkür ederim 🙏😇