D-ince onun için kireç gibi yorumları var
MucizemMart Renkli olan Fondöten gibi duruyor diğeri ilk suruldugunde beyaz oluyor ama 10 dk sonra geçiyor
senaacik sebamed öneririm bugun bebekler icin bile uygun ayrica fondoten var gibi ciltte guzel bi etkisi var
cevriye35_ fondoten zarar verir mi ki bebeğe benim kızım 2.5 yaşında uygun olur mu ki
cevriye35_ bakacağım teşekkür ederimm
Sinoz kullaniyorum memnunum
MucizemMart Teşekkür ederim hiç bakmamıştım. Hamileyim daha yeni kullanmaya başladım yaz geliyor diye kullanmayım o zaman 😇🌸
MucizemMart :) eczacı kullanmam da bi sakınca görmedi içerik açısından bende hamileyim üstelik tüp bebekle gebe kaldım cildim çok çok daha hassas kullandığım ilaç ve iğnelerden :) Doktorunuza yada eczacınıza danışın öyleyse daha sağlıklı karar vermiş olursunuz .
Cimcat ben zaten cilt doktoruma sorarak la Roche bıraktım minerale geçtim kesin mineral diyor doktorlar
MucizemMart
İçindekilere baktım ben bulamadım. İnternetten de baktım yok diyor ama siz nasıl rastladınız. Ben de ona göre doktoruma sorayım bir dahaki randevuda.🌸☺️
Neslihanozk bunda görünmüyor doğru başka bir formunda var demekki ben içerik okumadan bişey almıyorum. Bunda titanyum dioksit yani mineral olan filtre baya aşağılarda. Belki buda hibrit filtrelidir hem kimyasal hem mineral olabilir. Hamileyken yüzde yüz mineral yazan almamız lazım diye biliyorum
Neslihanozk yazıyı gördükten sonra bende celenes ürünlerini inceledim. Bende el kremi ve vücut kremi vardı ve temiz içerikli diye aldım gebelikte kullanmak için fakat el kreminde zararlı madde yok vücutta vardı. Muhtemelen bazı ürünlerinde var .
MucizemMart Ben de genelde dikkat ediyorum ama bunu hamile olmadan önce almıştım. Hamileyken de 2,3 kere kullandım daha yeni kullanmaya başladım. Daha dikkatli olacağım bilgilendirme için teşekkür ederim 🙏😇
Neslihanozk ne demek rica ederim insan bişey kullanmaya korkuyo valla ilk hamileliğim bide hep pimpirikliyim☺️☺️☺️
MucizemMart Evet gerçekten öyle benim de ilk hamileliğim herşeye bakıyorum ama güneş kremi hiç aklıma gelmemişti ☺️🙏🌸
Neslihanozk ayy en önemlisi o canım kana karışıyor kimyasal ürünler ben cilt doktorumu görüntülü arayıp evde kullandığım ne varsa tek tek göstermiştim bilmeden başlarda la Roche kullandım ama öğrenince hemen biraktim
MucizemMart Ben pek makyaj yapmıyorum gerekmedikçe. Güneş kreminide hamilelik olduğu için tereddütteydim daha yeni kullanmaya başladım. Ben de doktoruma soruyorum çatlak kremini, kullandığım diğer yağ ve kremleri. Burdan da çok şey öğreniyorum, duyuyorum, araştırıyorum.
Neslihanozk bende öyle makyajdan uzak duruyorum içeriği temiz bı rimel aldım bazen sürüyorum. makyajdan çok bişey olmuyoda diğer bakım ürünleri asitler falan bazı maddeler var hamilelikte kesinlikle zararlı. bide ruj normalde bile zararliymis ya ben sevmiyorum zaten ruj gloss seviyorum içeriğini bilmiyorum diye surmuyorum. aa bide deodorant ondada alüminyum olmuycak Sebamed aldım hassas olani☺️☺️
Cimcat Aynen bencede bazı ürünlerde var herhalde çünkü inceledim yok yani diğer krem ve losyonlara da baktım yok şükür ☺️
MucizemMart Sen benden daha pimpiriklisin valla 😂 Herşeye baksam kullanamam herhalde