Merhaba kizllar bende dogum hikayemi anlatmaya geldim burdan yazmayi düsünmüyodum hic dogum hikayemi fakat ben bütün gercekciligiyle anlaticagim icin bastan uyariyim biraz kötü bi hikayem var o yüzden etkilenicek arkadaslarin okumamasini isterim bende 30. Hafta itibariyle kasilmalar baslamisti ve doktorum iki gun ust uste ciger gelistirici igne yaptirdi ve hic kalkmamak üzere yatis verdi her pazarteside beni gorüyordu 34. Haftada bi doz daha ciger gelistirici yapti 30. Haftadan beri 36. Haftayi doldurmamiz lazim diyip bi suru ilac ve igneler oldum bu pazartesi tekrar randevum vardi 35+1de ve alttqn muayne ettiginde 2 cm acilma var daha fazla bekletemeyiz bugun aliyoruz bebegi dedi tabi ben basladim aglamaya asiri korktum cocugum yogun bakima giricek ben naparim diye bide amelyat sitresi neyse saat 11.30 eve gidip esyalarinizi alin 14de amelyata gircez dedi esimle eve gittik Allahtan herseyim hazirdi aldik hastanede yatisim yapildi saat 14de aldilar beni belden igne vurulurken en kücük bir aci hissetmedim bumuymus ya dedim sonra yatirdilar hazirlayip esimide aldilar yanima anestezi yapan doktor yapilanlari dokunmalari hissedicegimi fakat aci hissetmiycegimi soyledi tamam dedim 2 dakka sonra evet aci yoktu ama herseyi hissediyordum midemde dehset bir agri bagirarak yalvardigimi hatirliyorum nolur beni uyutun oluyorum mide agrisindan diye bi ara esim bebegimizi cikardilar dedi ilk sesini duymak evet müthis birsey fakat o an ole bi can havliyle ugrasiodumki hersey bitti falan benim icin yalan seyler taki son dikis bitene kadar oldum oldum dirildim ciktigimda o kadar yorgundumki etrafimdaki herkese arkadaslarima eger sezeryan olucaksaniz tamamen uyutturun kendinizi ben bole bisi yasamadim hayatimda dedigimi hatirliyorum ve hala ayni fikirdeyim suanki aklim olsa tamamen uyuttururdum sukurler olsun bebegim yogun bakima girmedi sadece sarilik cikti iki saatte bir emzirmemi solediler 2. Gün taburcu oldum bugun 4.günümüz sabah 9.30da cocuk doktorunda randevumuz var insallah sariligida gerilemistir sizden bi ricam var dua edin bebegime olurmu