Tugbavepamuguuu 16+2 haftalığız yatarken birden karnımın sol kısmına sol kasığıma aşırı derece de kramp girdi ağrılı napcamı sapıttım hafifte ağrıyor hala geçmedi neden acaba
Nurengi Tugbavepamuguuu Eğer kanaman vs yoksa bebek yerleştiği için bu tarz kramplar normal. Hem karın genişliyor. Hem de bebek küçük küçük hareket edip rahimdeki yerini buluyor. Sakin ol. Eğer ağrı şiddetlenmeye devam ederse bir doktor görmesi gerekir. Ama öncelik senin sakin olman. Çünkü hamilelikte insanın aklına binbir düşünce geliyor.
Ask-bebegim Tugbavepamuguuu ay bugün bendede iğne batması gibi sol kasigima kramplar girdi çıktı okadaf korktum ki ama kanama olmadığı için sakinliğimi korudum uzandım ayaklarımı yüksekte tuttum 3 4 saat boyunca geçti çok şükür. Demekki rahim büyüyor kolay değil bilmediğimiz için neler oluyor böyle şaşırıyoruz :)
Bhrbynl Tugbavepamuguuu eğer kanaman yoksa korkma canm. Benimde ilk aylarda sık sık kramp giriyordu normal yani . Hatta bikeresinde okadar şiddetli girdiki sanki doğum sancısı çektim. Ama enfeksiyonda yapıyor bu ağrıları doktora gidip bi thlil vermeni öneririm. Gebelikte çünkü sürekli enfeksiyon kapıyoruz
Tugbavepamuguuu Nurengi evet ya sürekli kötü senaryo yazıyor kafam 12 haftalıkken bi kanama yaşadım o yüzden tedirgin oluyorum herşeyden
Tugbavepamuguuu Ask-bebegim valla ya 🤦🏻♀️ ama birden bıçak saplanır gibi bir kramp girdi baya tedirgin oldum
Tugbavepamuguuu Bhrbynl şimdilik kanama vs yok şükür 12haftalıkken yaşamıştım kanama, olmadı yarın gider bi tahlil veririm
yanlisanlamaama Tugbavepamuguuu benim de o zamanlar kasıklarıma kramp giriyordu özellikle gece yatarken halen ara sıra kramp girer. Benim doktorum geçmeyen sancı kanama anormal akıntı olursa bekleme gel diyordu sizin de geçmezse gidersiniz
Bhrbynl Tugbavepamuguuu aynen öyle yap canm yarın git bi tahlil yaptır. .korkma ama normal bu kramplar ben çok yaşadım . 32 haftalığım şimdide yalancı sancılarını çekiyorum . Yani anlıyacağın hamileliğim karmplar sancılarla geçiyor
yanlisanlamaama Tugbavepamuguuu şiddetli aniden giriyordu ama uzun sürmeden geçiyordu. Geçmezse sıkıntılı