Doga_deniz Esrasgn canım seninki normal aşerme değil pika hastalığı diye bi şey var hamilelerde ender görünür kireç toprak gibi şeylere aşererler o olabilir doktoruna bi danış istersen mineral eksikliğinden olabiliyomuş belki bi çözüm yolu önerir sana☺️
oglummehmedim Pinkgueen ben eskiden cok sevdigim seyleri canim cekti baska ilginc bisey istemedim hic simdi dogurmadan erik pestili yiye bilsem iyi olur 20gun kaldi yiyemeden dogurmam sanki
Puhukuzusu Ballkuzuveannesi Naftalin zehir gibi birşey..katı halden direkt gaz haline geçiyor, uzun süre maruz kalınması tehlikeli, aman ha diyim.
Ballkuzuveannesi Puhukuzusu yok sonra geçti hevesim ya ama o an nasıl bi canım çekti anlatamam yenecek bişey olsaydı poşet poşet yerdim kesin 🙈😂
Anneyimm Pinkgueen bem kucukken anneannem getrrdi hLa getrr hatta annem de var suan bana verdi oylece kaldi esim sevmiyor dal tursusu deriz biz ona tadini cok seviyorum ya 😊😋
Esra_annee Anneyimm bizde biliriz çok severim ağzım sulanarak okudum valla 😋🤤 dal turşusu bayılırım hemde😋 ama benim canım aşırı kırmızı et ve tatlı çekiyor bende güllaç istedim eşim alt üst etti bulunduğumuz şehri ama yok😔
Sevvda Pinkgueen benim canim tebesir cekiyor 😁 kil toprak falan filan cekiyor 😁 evet demir vitaminim eksik ondan galiba
Anneyimm Unalcagla alıç ben ilk ayimda ruyamda görmüştüm kova kova adini bilmiyorum o zamn tsrif ediyorumm kimse anlamiyor heryerde herzamn bulunan biseyde degil tarif ediyorum kimse anlamadigi icinde o zman bulmamastik gecenlerde markette gordum aldim yedim valla 😂
Ozlmmm Pinkgueen İnstagramda Mukbang showlarına denk gelmiştim, orda ahtapot yiyorlardı soslu falan ayyy nasıl canım çekti, civa oranı yüksek olmasaydı eğer deneyecektim 😃😃
alisaorkhan Ozlmmm Gecen youtubede cikti karsima canim o kadar cektiki☹️ Soslu ahtapot olsada yesem🙄 ama zararli diye biliyorum hamilelikte
Anneyimm Esra_annee ben hic asermedim ya alıç haruc onuda ruyamda gordum yiyordum diye iste gormesem belki onuda istemezdim gullac hic sevmem agzima surmem:) ama hazirinida gormedim hic zaten askmm nerede ikamet ediysn