Kaderrhamza Kızlar bu hastanede doğum yapıp memnun olan yada olmayan varmı fikirlerinizi alabilirmiyim
Aylinslmci Kaderrhamza merhaba sorunuza yanıt deıl ama bende kartalda oturuyorum ancak marmaraya hıc gıtmedım tuzla devlet hastanesine gidiyorum kontrollerıme cokta memnunum.
Nurtekee Kaderrhamza ben dogum yapmadım orda ama bir kac kez mecbur kaldigim icin gittim ben begenmedim temizlik 0 ilgi 0
aysglemrkn Kaderrhamza 10 yıl önce oğlumu orda doğum yapmıştım kontrollere özele gidiyordum ama doğum ora nasip oldu memnun kaldım Şuan nasıl bilmem Şuan hamileyim medipole gidiyorum
Nazliicann3472 Merhaba bende pendikte oturuyorum ve geneli kartal Lütfi Kırdarı öneriyor haberiniz olsun.
2kedi1beybi Marmara ben tavsiye etmem. Allah muhtaç etmesin diyorum orası için. Tuzlada oturuyorum Tuzla Devlet Hastanesi gayet iyi hatta doktor tavsiyesinde bulunabilirim.
Kaderrhamza 2kedi1beybi çok memnun olurum önerirseniz marmaraya yürüme mesafesinde oturduğum için oraya gidiyorum 4 yaşında oğlumda var kimsede yok yakınımda diye ama ayda bir tuzlaya giderim yeterki iyi bı yer olsun
Aylinslmci Nurtekee ezgi er’e gidiyorum tavsiye üzerine başladım bende. tavsiye ederim. Çok ilgili cana yakın her sorunuza sabırla cevap verıyo detaylıca anlatıyor
2kedi1beybi Nurtekee ben şu an özele gidiyorum yüzyıla. Tuzla devlette kadın doğum da Ezgi Er var bir gidin görüşün isterseniz.
Kaderrhamza Nurtekee bende bir iki kere gittim sistemi çok farklı hangi doktora alırsan al başka doktorasl muane oluyosun yani o anda orda kim varsa o yüzden pek beğenmiyorum
Aylinslmci Kaderrhamza bende Ezgi Er’e gidiyorum suan 35haftalık hamıleyım ınsallah dogumumuda orda yapmayı dusunuyorum tavsıye ederım
2kedi1beybi Kaderrhamza Ezgi Er doktorun adı bir randevu alıp bakın isterseniz 🤗 Tuzla Devlet Hastanesi karışmasın tekrar yazayım