busragil Ftsasln Bursa’ da yaşıyorum, sularımiz öyle kireçli ki anlatamam. Banyo fayanslarim yer yer siyah, delirmelik😁😁 Porçözden başkasi işe yaramiyor, spreyle sıkıp firca ile ovup suyu bas geç, misss
Benbendegilim Ftsasln yerdeki fayanstaki lekelerin bahsediyorsan eğer daha geçen gün cif ve tel ile baya ovaladım biraz yorucu oluyor ama hepsi çıkıyor başka çözüm bulamadım ben kireç sökücüler asla işe yaramıyor
SU55 Aysee07 Aysee07 bende memnunum gratiste bulabilirsin 🌸😊 önceden şişedeydi artık sprey şişe olmuş kullanışı da pratik olmuş 😇
motherlion01 Aysee07 Onu bende merak ediyorum bir arkadaşım bahsetti cam duşakabindeki kireç izlerine iyi geliyor mu
Ftsasln Benbendegilim Duvar fayansları canım çok kötü duruyor lekeli lekeli cif denedim geçmedi maalesef
motherlion01 542854 annemde bir dönem ondan kullanıyordu döküp hemen yıkaman gerekiyor galiba fayans aralarını söküyor yoksa
motherlion01 Ftsasln duşakabinim cam ve inanılmaz kireç oluyor suyun izi kalıyor onun için asperox mavisini kullanıyorum fayans ve araları için domestos döküp bekletiyorum mis gibi oluyor 🌸
beyzacmvrc Ftsasln mecburen porcoz kullanıyorum bizimde sular çok kireçli duşa kabin çok kireç tutuyo, musluklar öyle. Lavabom siyah onu hiç sorma zaten.
Leylayla Ftsasln diversey clonet ( pembe) Çok iyi çıkarıyor özellikle duş aparatlarını. Cam ve fayansta eğer çok ağır kireçse iki kere uygularsın. Fakatttt kokusu ağır keskin . Normalde hiç bişeyin dokunmadığı bana ağır geliyor tıkatıyor. Çift maske ile uygulayabiliyorum. Fıs fıs tabancasına döküyorum duşun her yerine sıkıp süngerle ovalıyorum. 15 dk bekle ve sonra durula. Çok çok başarılı. İnternette, gratiste, bazı büyük marketlerde bulabilirsin.