Elifckmk123 Hangi özel sağlık sigortasından yararlanıyorsunuz ve aylık ne kadar ödeme yapıyorsunuz , hamileyim şimdi başlatsam olur mu
HanifeAsya Elifckmk123 benim allianz sigorta sadece 15 tl ücret ödüyorum 10 gebelik muayenesi doğum ve 10 ayaktan başka bölümlerde hakkım var görümcem sigortacı bildiğim kadarıyla doğumu kapsaması için hamile kalmadan önce yapılması gerekiyor suanda yaptırırsanız sadece diğer bölümlerden yararlanırsınız
Ebuss35 Elifckmk123 Merhaba canım bense hamile olduğumu öğrenince yaptırmak istedim ama malesef hamile kaldıktan sonra her sigorta şirketi yapmıyor bazı şirketlerden fiyat aldık onlarda 35 milyardan kapıyı açtı hastane ücretleriyle karşılaştırınca aynı ücrete denk geldiği için bende yaptırmadım hamile kalmadan yaptırman gerekiyordu maalesef zaten yaptırsanda herşeyi karşılamıyor sadece muane ve doğum tahliller için ayrıca yine ücret ödüyorsun umarım anlatabilmişimdir iyi geceler ❤️😘
Aysedugme Hamilelikten sonra yapılanlar genel olarak doğumu ve doktor ücretini karşılamıyor diye biliyorum. Yapanlar olabiliyormuş ama muhtemelen ücreti çok çıkar