Tuanad 33+3 Inanilmaz bi bel agrisi var ne egilebiliyorum ne kalkabiliyorum haftalardir boyle vbiraz ev isi yapinca eglince cok kötu agri geliyor boyle bi durum yasayan varmi ?
guzelanne01_ Tuanad tabikide canım bende aynıyım 34+3 haftalığım bende Zayıf olduğun için gebelikte kilo alınca zorlandırıyor beni Doğal olarak bel ağrısıda oluyor İlk kızımdada oluyordu ama bu ikinci olunca ilkide sezeryan olunca daha yoğun oluyor
Tuanad guzelanne01_ benim ilk cocugumda sezeryandi ama hic beli agrisi yasamadim bunda felaket bel agrisi yasiyorum
Bsrakrs guzelanne01_ canım seninle günlerimiz bile aynı benımde ikinci gebeliğim😌 dediğin gibi bel ağrısı kaçınılmaz son gibi bişey😔
guzelanne01_ Tuanad bende aynı kızımda ben hiç bişey yaşamadım ama bu gebeliğim oğlum çok farklı🤦🏻♀️
cokkasmabeabi Tuanad 3.gebeligm nerdeyse ilk gunden beri yaşıyorum ayakta dursam da ağrıyor eğilip kalksam da. Fitiktan şüpheleniyorum artık valla 🤷🏻♀️
guzelanne01_ Bsrakrs senindemi 27 eylül son sat canım gerçekten öyle evi bile süpürsem hemen belim ağrıyor
TuqbaArslan Zayif olunca bel kaldirmiyor Bende 49 la hamile kaldım şuan 29+5 olduk haliyle göbek bayağı büyüdü. Ve biraz ayakta durayım ,5 dk bulasik yıkasam bile acayip belim ağrıyor 😔