sunshine_ Liya98 kuzum benim daha devam ediyor bugün sabah ilişki oldu akşam olmadı bir de yarın olsun diyorum bakalım ama çok kasık ağrım var sizde de varmı yumurtlamadan kaynaklı sanırım
Liya98 sunshine_ eme yumurtaladında öyle oluyor canım cünkü gecen ayda hamile sandım hep agrıdı ama alakası yok kafaya takınca daha belirtiler aklına takıyorsun taktıktca heycanlanıyor sonrada negativ görünce üzülyor insan akısınıa birak 😁
sunshine_ Liya98 ay evet kuzum öyle vallahi benim çatlama olmuş silik çıktı bugün de ilişki olur sonrası hayrlısı akıntı devam ediyor ama sizde durum ne ?
Liya98 sunshine_ benim akıntı devam ediyo katı beyaz geliyor anlamadım neden😁 böyle cok katı bem beyaz
sunshine_ Liya98 bugün biraz koyu beyaz aktı kuzum şimdi yok ama katılımda sanki Bi şişlik Bişi var gibi otururken falan çok hissediyorum ağrı da değil bişey sıkıyor sanki senin nasıl akıntı falan kasık ağrın varmı 😊
Hcran06 Arkadaşlar merhaba bn daha önce ovulasyon testi yapmadım ilk defa bu ay yapcam regl düzensizliği var sonradan oldu şimdi ilaçla oluyorum ovulasyon testi genede etkili olur mu sizce 🥺
Hcran06 sunshine_ inşallah banada Bi faydası olur pco da var bende yinede regl sonrası başlasam denk gelir mi sizce Tarlusalla regl oluyom ilaç bitti şimdi regl bekliyoruöda
sunshine_ Hcran06 evet gelir innovita veya bir gebenin günlüğü markasını alın bunlar size fayda sağlayacaktır
sunshine_ momsbaby22 hayır olmaz lh hormonu 14:00 dan sonra çok daha doğru sonuç veriyormuş 2 saat önce sıvı alımını bırak ve testi uygula canın hayırlı haberler ile inşallah 🌸