Didemcann ezydn ama böyle bir iğne var mı sanmam o kadar zor ki biteceği günü sabırsızlıkla bekliyorum heryerim delik deşik oldu oturamaz yatamaz oldum…
Ebus2045 Ben fitil olarak kullanıyorum sabah akşam. Doktor normal icmemi söylese içsem keşke normalde hiç uyku sevmeyen bı tipim onun uykumu getirmesi inanılmaz iyi geliyor bana
Gamzeli55 Bende fitil olarak kullanıyorum başlarda günde 3 kez 8 saate bir… Sorna dan çok ağrı yaptırdığı için 1 hafta 2 ye sonra 1 re düşürdü gece 1 tane atıyorum yatarken
Busraaa1014 Baykusanne Merhaba ben 4 gündür günde 3 defa fitil kullanıyorumm bazı zamanlar lavaboya gittiğimde beyaz şekilde düşmüş oluyor kremsi yapı nirmal mı yoksa tam atamıyor muyum fitili merak ettim
Mummumlilo Benim düşük tehlikem olmamasına rağmen herkese yazıyorum dediği için doktor kullandım günde bir kere 2 tane üst üste fitil olarak kullandım
Baykusanne Busraaa1014 ben fitil olarak almıyorum canım içiyorum hapı için biraz sıkıntı demişlerdi ama bana birşey yapmadı çok şükür şimdide çok az geliyor
Busraaa1014 Baykusanne Anladım. Evet doktor ağızdan alırsan günlük hayatını etkileyebilir dedi fitil olarak kullan dedi oyle devam ediyorum. Ne güzel sizi etkilememis