Esores Benim ayaklarım şişmeye başladı cok rahatsız ediyor kafama taktim daha erken değil mi 22.haftada olanlar sizlerdede durum böylemi yoksa bende mi bir sıkıntı var
Selinisi Esores bende 22 ye yeni girdim. Bende şişkinlik çok oluyor rahatsiz oluyorum ve uzun zamandir geceleri ayaklarda kramplar..
tatliheyecanim02 Esores bende 22 haftaligim henüz şişme yaşamadım sadece yüzüklerim bir tık sıkmaya başladı. Hic tuzlu tüketmiyorum ve çok su içiyorum kilo alimimda cok yavaş belki bunların etkisi vardır
Esores babymomy_ o bir nebze gene anlaşılabilir bir durum inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir aynı hafta olunca merak ettim
Esores Selinisi ben haftaya doktora gittiğimde söyliycem bu durumu çünkü daha erken şişlik için diye biliyorum bol su içelim
64Demet64 Benimde Erkek 22 haftadayiz🥰 Ben cok yuruyunce veya ayaklarim devamli asagida durunxa corap yeri kesmis gibi şisiyor hafif.
64Demet64 Benimde Erkek 22 haftadayiz🥰 Ben cok yuruyunce veya ayaklarim devamli asagida durunxa corap yeri kesmis gibi şisiyor hafif.