burcumh Merhaba bugün kontrole gittim adet dönemine göre 28+5 ama doktor 30+3 dedi iri ve kilolu oldugunu söyledi ve boynuna kordon dolanmış hareketlerini takip etmem gerektiğini her hafta nts ve ultrason kontrolü dedi erken doğum riski olabilir dedi daha önce bu durumu yaşayan var mı?
Sevilayms burcumh Canım sadece yakın takıp ve dedıgı gibi hareketlerını takıp etmen gerekecek,boynuna 3 kez kordon dolanıp normal dogan bebekler gordum burada, Ve nadir rastlanan bırsey de degıl , ama hıssettıklerını anlayabılıyorum 🙏🏻
Urasali burcumh benimde ilk gebeliğimde 2 tur kordon dolanmıştı bebeğe öyle doğum yaptım. Doktor bir sıkıntı olmaz dedi kordon dolanması ile hareketli oluyorlar normal dedi sadece düğüm olursa sıkıntı dedi
mnli burcumh benim oğlumda 2 tur vardı sürekli hareketleri kontrol ettik son zamanlarında 2 günde 1 nstye giriyordum çünkü hareket etmiyordu hareket etmeye çalıştıkça kordon onu çekiyormuş 38+3 te sezeryan oldum 4 günlük bayram tatili vardı doktor seni böyle yollayamam acil durum olursa dedi sezeryana alındım ama rahat geçti doğumum da sonrası süreçte şimdi 2. Gebeliğim
burcumh Urasali umarım öyle olur çünkü çok korkuyorum bana da çok sıkıntı yok dedi ama annelik işte o duygu çok farklı oluyor malasef
Kubra1414 burcumh Bizim bebişinde boynunda iki tur dolanmıştı tek yapacağın suyu bol bol iç sol yanına yat ve kesinlikle sırt üstü yatma bunları uyguladım çok şükür 2 hafta sonra boynundan çözmüştü
burcumh mnli çok teşekkür ederim böyle güzel cevaplar yanıtlar beklemiyordum açıkçası ama için biraz olsun rahatladı 🙏🏻🙏🏻