Ozge56 Songlkirnk ben herkesten komple anestezi daha iyi dediler. Belden olan ağrı bırakıyormuş kaç senelerce geçmiyormuş bazılarinda öyle bel ağrısı kalıyormuş. Kope anestezi daha iyidir ben öyle düşünüyorum
kubra4428 Songlkirnk belden uyuşturma bence doğduğu anda bebeği görme şansın oluyor doğum anı ve sonrası rahat oluyor
Zemzems Songlkirnk ilk doğumum da genel yaptırdım 2. Yi genel düşünüyorum. Bel ağrısı herkeste kalmıyor ama ben garanti olsun diye genel yaptıracağım
gizemmm30 Songlkirnk ben ilk doğumda belden uyusturuldum. Ameliyat esnasında yukarıda ışığın metal yerinden kendimi görünce tansiyonum 20lere çıktı 🙂 sonra tamamen uyutmuslar beni. O yüzden bunda komple uyutsunlar istiyorum. Ayrıca doğumdan sonra hiç geçmek bilmiyen bir bel ağrısı kaldı bende.
LionsMom Bende belden uyusturmali sezeryan olanlardan geçmeyen bel ağrısı şikayeti duydum çok bel fıtığm da olduğu için olur da sezeryana mecbur kalırsam komple bayılmayı tercih ederim
Asyos34 Songlkirnk valla belden uyuşma sısıkıntı bence hele panik atak biriysen o iğne olurken yok oynama yok kıpraşma sakın bel ağrısı baş ağrısı ne bılıyım ya her türlü zor