Anneolacak Ebraradinn ben de ilk gebeligimde ufak tefek seyler almistim sonra gebeligim sonlandirildi. Kiyafetleri her gordugmde oturup aglarim . Erken alisveris cok da dogru bir sey degl bence. Ikili test biter detaylidan sonra ufak ufak alinir bence.
ebrarecem Yavaştan başla bence alınacak o kadar şey var ki parça parça almak çok iyi oluyor herşeyi pembe yda mavi olcak diye birşey yok ki sarı yeşil turuncu ara renklerde alabilirsin 😇
Tubada Bfhvcffesra detaylıdan sonra almaya başladım . Bütçe sıkıntısı yoksa zaten herşey bir hafta içerisinde alınır. Şimdiden ihtiyaç listesi oluşturun indirimleri yakalayınca yavaş yavaş alışveriş yapın.
Ecehan Ufak ufak al cinsiyetinde emin değilsen bile cinsiyet önemli olmayan eşyalar al bi anda alınca biraz zorluyor cebi
Hmervekara Bfhvcffesra kıyafet her zaman alınıyor ama hastane masası süsleme falan yapcaksan şimdiden yap kalsın köşede 😄 isimli kapı süsü falan alcaksan cinsiyetini beklersin ama şerbetlikmş masa süsleriymiş falan baya yoruyor
aysess Ben 20. Haftadan sonra başladım. Bana göre erkendi ama ablam tatil için yanımıza gelmişti , gelmişken çoğunu hallettik. İyi de etmişiz , sonrasında çoğu şey zamlandi birde artık çabuk yoruluyorum,birde dışarda dolaşmak zor oluyor kalabalikta. 5. Aydan sonra alınabilir yani
ebru23 Bfhvcffesra cinsiyeti ogreninc basladik biz 17+2deyiz ufak ufak kiyafet bebek arabasi oda daha on planda suan
Yaseminmericli Ben öğrendiğim günden beri azar azar başladım. Cinsiyet öğrenen kadar ortak renkler aldım. Çünkü bebek eşyaları çok pahalı. Şimdi 8aylık olucağım herşeyi bitti.