Bsrasln2903 323832 canım çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım çok endişe etmiştim bir de canım sırt ağrın oldu mu bu süreçte
323832 Bsrasln2903 rica ederim rabbim kolaylık versin yardimcin olsun yok benim sırt ağrım olmamıştı sadece tansiyon yükseldiği zaman baş ağrısı yapıyordu
Hacerdogan Bsrasln2903 İlk gebeliğimde yaşadım aynı durumu 36 haftalık 2100 gram doğdu bebiş gelişim baya yavaşlıyor malesef. Ama sağlıklı doğdu şimdi 4 yaşında :)
Sk06 Bsrasln2903 30. Haftada ögrendim ben 24 saat idrar takibinde ögrendim. 36+4te sezeryan oldum. Suyum azalmistı ilaca ragmen tansiyonum yüksek cıkmaya baslamisti son haftada kilo alımı durmustu. 2850ydi ulturasonda 2800 dogdu
Bsrasln2903 Sk06 Sk06 canım benimde 36 haftalık 2500 kilo tansiyonumda13 8 genelde ama endişe ediyorum
Sk06 Bsrasln2903 benimde son 2 hafta hep 13 9du korkma benim ensem agrıyınca 14e cıktıgını anliyodum sürekli ölcüp kendini strese sokma bide. Bizim bebislerde zayıf olsun dogunca hızla kilo alıyolar korkma. Detaylı ulturasonda damarda centik cıkmis miydi senin
Bsrasln2903 Sk06 canım yok öyle bşr şey çıkmadı temiz dedi, sen evde nasıl kontrol ediyorsun yani bebek iyi mi diye benim ayaklarımda ödem oldu bayağı bir de kaçıncı haftada doğmuştu senin
Sk06 Bsrasln2903 benim dogum yapcagım gün yüzüm sisti ödemden diyet yapıyodum ben tuzsuz ekmek seker yok hamur isi yok yemeklere falan tuz atmıyoduk asırı yaglı yapmıyoduk bide bol su tükettim. 36+4 te oldu bebis. Yarın 1 aylık olcak 😊
Sk06 Bsrasln2903 ben cok basinda fark etmisim en fazla 300 olmasi gerekiyodu 312 cıkmisti benim 24 saatlikte cıkmistı. Normal verdigimizde cıkmıyodu bende. Sen zaten 36. Haftadaymissin 2 hafta daha dayanirsin bence
Ervaduru Bsrasln2903 ne belirtileriniz var acaba benim baş ağrım var dün tahlil verdim 18 haftakugum zehirlenme yok dediler tansiyonum falan da yükselmiyor
Ervaduru Belinay0922 bende 18 haftakugum 15 te gözümde biieyler uöuşmaya başladı baş ağrısı da var 20 haftadan önce zehirlenme olmaz dediler herhangi bir tahlil falan yaptılar mı size
Belinay0922 Ervaduru bana tahlil yaptilar proteine bakalim dedi.Proteinim de iyi cikti suan ins bi sorun cikmaz.
Ervaduru AyFa1608 gebelik zehirlenmesi hakkında bilgileriniz var mı ben 18 haftakugum 15 te fözümde mimik siyah şeyler uöuşmaya başmadı bide baş ağrısı tahlil falan yaptırıyorum bişey cıkmıyor ben sürekli acaba zehirlenmemi diypeum
AyFa1608 Ervaduru idrarda protein kaçağı var mı ? Tek başına tansiyona direk zehirlenme denmez. Protein kaçağı da eşlik ediyorsa zehirlenmedir. Eğer yoksa başka sebeplerden yükseliyordur tansiyonun. Yediklerine dikkat et bop su iç doktorun duruma göre tansiyon hapı vericektir