Halegozde Merhaba arkadaşlar. 8. Haftdayim sanki bugün göğüslerimde hic hassasiyetim yok. Yumusamis gibi. Tedirgin oldum bebeklerim iyi mi acaba diye. Bu durumu yaşayan doktoruna falan soran oldu mu acaba?
Seydaamuratt Halegozde zaten o en başta oluyor sonra geçiyor o hassasiyet. Hep devam eden bir şey değil. İlk başlarda taş gibi oluyor ve çok acıyor ama geçiyor zamanla. Sonlara doğru yine hassaslaşıyor son haftalarda
Elfyns Halegozde canım bende aynı yarın 8. Haftaya giriyorum bende sabah uyanınca öyle oldum korktum inşallah birşey yoktur benim baya şiş taş gibiydi hatta ama sanki gitmiş o sertlik
Reyh Halegozde hiç korkma bende yaşadığımda aşırı korkmuştum ama değişiyor bir geliyor bir gidiyor 10.haftama yeni girdim şuan taş gibi değiller ama bazen dokunamayacak kadar acıyorlar bazen de gayet hafif oluyorlar. Yani bu göğüs ağrısı bir geliyor bir gidiyor
White_fairy21 Halegozde cok normal hep ağrımaz zaten ben de ilk aylarda bazı günler hic agrimazdi bazı günler ağrıdan duramazdim normalmiş yani doktoruma sormuştum
Elfyns Halegozde normalmıs ama çoğu kişi öyle yazmış hamile olan arkadaşlarım da öyle dedi son aylarda tekrar olurmuş
ilkmommylikheyecani Elfyns canım vallahi 4 aylığım gittikçe şişiyor hiçte kücülme yada şişlikte azalma olmadı, doktorum bunun normal olduğunu hamilelik boyunca süreceğini sonrasında bebek süt içtikçe düzeleceğini söyledi özellikle göğüs ucu etrafı insnılmaz şiş
Reyh Halegozde sanırım öyle birde ben desteksiz sütyen aldım onları kullanıyorum ağrı daha az oluyor deneyebilirsin istersen