Zeynepikranur Kızlar bestlak damla dıye bir takvıye edıcı bı ilaç varmıs bunu doğumdan önce de kullana bilir miyiz yoksa doğunca mı
Tugceleventsoy Zeynepikranur doğunca kullanıyorsun canım fakat çok bir etkisi olmadığını duydum onun yerine bir eczacı arkadaşımın tavsiyesiyle bayada iyi yorumları trendyoldan felanda bakabilirsin istersen solgarın brewers yeast b12 si var baya iyimiş süt artırımında
CgladaP Zeynepikranur kullanmıştım ben başta etki etti gibi hissettim ama sonradan etmediğine karar verdiğim bi damla
ymrcfr Zeynepikranur Doğumdan sonra doktorum önermişti bana çok faydasını gördüm ben sütü arttırıyor şimdi ikinciye hamileyim tekrardan kullanıcam dene istersen belki sende faydasını görürsün
Zeynepikranur CgladaP ya kiminde etkisi olmuş kiminde olmamıs bi deneyeyim bakalım inşallah bende olur ümid ediyorum
Zeynepikranur ymrcfr inşallah cnm benımde ıkıncı hamılelıgım ılkınde sütüm yoktu inşallah sımdı olur deneyecm☺
Mervece1 Zeynepikranur yok kız doğumdan sonra kullan. Süt olsun diye ama ilk zamanlarda olur zaten hemen alma sütünü takip et azalmaya başlarsa kullan. Günde 3 kez 20 damla