Ipektoss26 Kızlar selamlar, hamilelik veya lohusalık için yazlık pijama aldınız mı? Marka model tavsiyelerinizi alabilir miyim? 🥰
tunasmom Ipektoss26 be direk lohusa takımı olarak almadım lcwden normal düğmeli kısa kollu pijama takımı aldım bir tane de gecelik olandan almayı düşünüyorum defactodan bakmıştım şuan henüz bakıyorum bir tane alacağım diğer setler benlik hiç değil
Hamileanne Ipektoss26 normal pijama takımı aldım lcw den iki takım olarak önü düğmeli olanlardan bide pentiden sabahlık aldım. Lohusa setlerini sevmiyorum çünkü sonradan giymeyeceğim bişeye o kadar para bayılmak istemiyorum tercih meselesi tabi ☺️
Senaykork Ipektoss26 trendyoldan pijama evi sayfasından sabahlıklı pijamalar var 3 tane aldım kalitesi muhteşem doğumum temmuzda olcak tiril Tirol kumaşı var , son postumda paylaşmıştım resimlerini
Zynpbr00 Ipektoss26 Geçen Aralık ayi da doğum yaptım. Lc den 2 adet uzun kollu önü düğmeli pijama takımi almiştım. Hastane zaten sıcak. Birde benim uzun ceketik vardi onu giydim. Hala da kullanıyorum pijamaparı çok güzeller
Mire Ben lc outletten lohusa yatak pijamaları aldım aşırı memnunum bulabilirseniz mutlaka outlet mağazaya gidin gidemezseniz de suwende pembeli yatak pijaması çok kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler var indirim olarak çok düşüyor
Soniii Mire lohusa pijama takımı yada gecelik takımı yazabilirsiniz benim aldığım satıcı Mecit Pijama