merhaba kizlar bende kötü birsey demk istemezdim ama bilin istiyorum vende 2019 yilinda kizimi özel hastanede prenses dogum ile normal doğum yaptim belden igne asla acitmiyor bel bas agrisi kesinlikle olmadi igneyi vurulmaniz icin 4 cm açılma olması gerekiyor bende acilma olmadigi icin suni sanci verildi aksama ancak 4 cm acildi birde aci hissetmiyorsunuz diye birsey cok igneden sonrada tabii aci hissediyorsunuz qmq acisi az oluyor normal doguma göre igneden sonra bir rahatlama geliyor emin olun ama bu rahatlamadq ikinmanizi engelliyor o his azaliyor benimde ikinmq hissim azaltigi icin bebegin kanalda sıkıştı ve oksijensiz kaldi kuveze irdi kucagima alamadim bir suru kotu ani yani simdi ikinciye hamileyim planli sezaryan olucam sirf bu yüzden daha dun niye ozeldeki ebem ole konustum niye normal yapmiyorsun yine dedi dedim epidurql aldim onda bile yapamadım dedim ebenin bana dedigi keske epidurql almasaydin o ikinmqnizi engelliyor dedi bastan doktorun demedini sana dedi yok dedim bende zaten dogumdan sonra anlamadkm dedim ins sizlerin de guzel gecer ama arastirin diye dedim tabiki arkadasin dedigi gibi dikis fazla oluyor mecbur