Arkadaşlar 24+3 teyim artık göbekten eğilmek kalkmak zor olmaya başladı sizler nasıl bir yol izliyorsunuz neler yapıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz bu konuda

busraterzi yani muhtemelen ağdaya gideceğim ben. Onun dışında permatiğin pek bir yararı yok bir hayli de zor.

Epilasyon aletiyle alıyorum hala 37 haftalığım

37 haftalığım kendim yapıyorum ayna koyup yapıyorum 😀

Bende jilet kullanıyorum o bile zorlastı artık ağdayı önermiyolarmıs bugün gördümde napcam bilemedim

Bende 12 haftaligim yarin gitsem.diyorum.agdaya bisi olur mu

30+4 bende makinayla ve jiletle alıyorum ayna koyup oluyor ya biraz zor ama yapıcak bişey yok 😮‍💨😂😂

Vizyondakianne olmaz da kasmayın kendinizi bide çubuk kullanıyorsa eritilmiş ağda için onu yenilesin yapan kişi hijyen icin kartuj da inşallah yeni açar baZıları yarımı başka kişiye kullanıyor

Gultenaslan_27 permatikle görmüyorum malesef bide en uzun temiz kalma o olduğu için mecburen gidiyorum

Golge98 Ağrı eşiğin düşük olabilir mi? 32 haftada gittim hem de aylardır gitmiyordum eldivenle yapmaya çalışıyordum, normal ağda acısı hissettim fazla acımadı

Jilet kullanan arkadaşlarım için söylüyorum jilet kıl köklerini kalınlaştırıyor belki insandan insana değişir kıl kökleriniz öyleyse onunla aldıysanız hep ağda da çok canınız acıyabilir ecel terleri dökebilirsiniz ki orası iç bacak falan baya acıyo makina ile bile 😃

Bedriyeee ben ilk hamileliğim de de gitmiştim daha öncesinde de gittim alışıyor insan ister istemez tabi biraz acıyor ama 3.4 dk ya bitiyor uzun süre gittiği için rahat oluyor