Arkadaşlar 24+3 teyim artık göbekten eğilmek kalkmak zor olmaya başladı sizler nasıl bir yol izliyorsunuz neler yapıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz bu konuda
Gebelikte genital bölge temizliği ...
busraterzi ben kuaföre gittim 31+2 deyim karnim baya zorluyor
busraterzi ben ağda ya gidiyorum
busraterzi jiletle gelişine yapiyorum 😃 29. Haftadayim
busraterzi yani muhtemelen ağdaya gideceğim ben. Onun dışında permatiğin pek bir yararı yok bir hayli de zor.
K1-fatma çok acıyor mu acaba ya? Ben gideceğim cesaretim yok inanki
Epilasyon aletiyle alıyorum hala 37 haftalığım
Bedriyeee bu kişiden kişiye değişir canım benim acımıyor mesela
Anonim3447
Canım dogumaa yakın agdayi onermiyolar dikkat et rahimde açılma oldugu için tehlikeli dedi doktorum
37 haftalığım kendim yapıyorum ayna koyup yapıyorum 😀
Bende jilet kullanıyorum o bile zorlastı artık ağdayı önermiyolarmıs bugün gördümde napcam bilemedim
Bende 12 haftaligim yarin gitsem.diyorum.agdaya bisi olur mu
Golge98 yaa deme ya, en temizi de o 😭
30+4 bende makinayla ve jiletle alıyorum ayna koyup oluyor ya biraz zor ama yapıcak bişey yok 😮💨😂😂
Vizyondakianne olmaz da kasmayın kendinizi bide çubuk kullanıyorsa eritilmiş ağda için onu yenilesin yapan kişi hijyen icin kartuj da inşallah yeni açar baZıları yarımı başka kişiye kullanıyor
Gultenaslan_27 permatikle görmüyorum malesef bide en uzun temiz kalma o olduğu için mecburen gidiyorum
Golge98 Ağrı eşiğin düşük olabilir mi? 32 haftada gittim hem de aylardır gitmiyordum eldivenle yapmaya çalışıyordum, normal ağda acısı hissettim fazla acımadı
busraterzi kol koltukaltı bacak kendim yaptım özel bölge için kuaföre agdaya gittim
Jilet kullanan arkadaşlarım için söylüyorum jilet kıl köklerini kalınlaştırıyor belki insandan insana değişir kıl kökleriniz öyleyse onunla aldıysanız hep ağda da çok canınız acıyabilir ecel terleri dökebilirsiniz ki orası iç bacak falan baya acıyo makina ile bile 😃