Esrardc Yumurtlama olmuş çatlamayı bekleyin ama 3tane havuç yeseniz daha iyi çatlaması için 3gün üst üste değerlendirin
Esrardc Birde adet bitimindemi başladınız direk böyle sürekli koyu çıkınca gebelikte olabilir diyolar gebelik testide yapabilirsiniz bence
Kirmizibasliklikizzzzz Pamuk 2 gün öncede ovulasyon testi yapmış regli biteli 12. Gün yazmış bugün 14. Gün oluyor o zaman 😬
Annesininmelei Pamuk pco yok. Ve gebelik olması da imkansız. Adetimin 14. Günü, 34 günde bir adet oluyorum. Sat 12 Mayıs
Pamuk Kirmizibasliklikizzzzz Profiline girip karistirmadigim için geçmişini bilmiyorum!! Bende bu şekilde gebeligimi öğrendim ondan sordum!!!!
Pamuk Annesininmelei Sizin yapacak biseyiniz yok olması gereken olur zaten😊 Ama instagramda doktordan dinlemiştim yumurtlama döneminde havuç avokado ve ceviz önermişti.Hayirlisi olsun.
Annesininmelei Kirmizibasliklikizzzzz tamam çok teşekkür ederim. Ben bol havuç yiyeyim. Peki böyle üst üste pik görünmesi normal mi ? Oluyor mu böyle şeyler.
Annesininmelei Pamuk tamam çok teşekkür ederim. Hepsini deneyeceğim. Peki bu şekilde 3gün pik olması normal mi?
Kirmizibasliklikizzzzz Annesininmelei geç yumurtlama olduğu gibi kimisinde geç çatlamada oluyor korkulacak bir durum değil
Aysinnn 25 i diğer günlere göre daha koyu görünüyor 3-4 gün değerlendirin hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah 🌸