Tamam Tüp bebekte pozitif sonuç alanlar transferden test gününe kadar olan sürede evde istirahat mı ettiniz yoksa rutin yaşantınıza devam mı ettiniz?cevaplarsanız sevinirim Doktorunuzun tavsiye ettiği ekstra gıda veya durum oldu mu?
tupbebegimben Tamam merhabalar. Ben evde istirahat ettim sürekli uzanmadım. Sabah akşam kullandıgım jelden dolayı 15-20dk kadar yürüdüm. Hareket etmekte sıkıntı yok sadece daha kontrollüydüm.
tupbebegimben Tamam doktorumun ekstra önerdiği bi gıda olmadı ama ben dikkatli beslenmeye özen gösterdim. Kola kahve içmedim. Protein sebze ağırlıklı beslenmeye özen gösterdim. Ceviz badem fındıkta ihmal etmedim.
ikinciannelikicin Tamam canim bende transfer olali 15 gun oldu ve hamisim. Ilk 2 gun tutunma olasiligi oldugu icin cogunlukla uzandim ama arada kalkip evde gezdim kan dolasimi olsun diye 3. Gun mutfaga girdim 4.gun banyo yaptim odami supurdum derken normale dondum. Ne cok yatican ne cok dolasican.
Duyguvv Tamam herkesin aynı olmayabilir ama ben transferden geldiğim gün yemek yaptım hareket ettim ama çok dikkatliydim gıda konusunda muz yememen gerekiyor onu kesinlikle atlama hayırlı haberlerle inşallah
Oznr Tamam 1 2 gun yattim patladim sıkıntıdan gittim pogaca yoğurdum 😁ev supurme haric herseyi yaptim meyve yedom bol bol. Simdi doguma 2 3 gun var
Arzu_u Tamam Tamam merhaba şimdiden inşallah miniğin sana tutunur dielim şu mübarek günde🙏🏻🙏🏻 Ben evdeydim yemek lavoba ve evde gezinme harici 7 gün yattım.İğne için sağlık ocağına arabayla gittim geldim.3. Denememdi baktılar bana şükürler olsun gebeyim🙏🏻
Tamam Arzu_u şükürler olsun,darısı tüm isteyenlerin olsun. peki öncekilerde de aynı şekilde mi beklediniz?
Hatunnn Tamam bende genelde evdeydim bi ignem icin yakinimda bi klinige gidip geldim, evde de yatmiyordum agir bi is yapmadim yemek isitip yedik yani temizlik filan yapmadim dik pozisyonda oturdum meyve ve sebze agirlikli beslendim doktorum bi oneride bulunmamisti
Tupbebegimm1 Tamam ben biraz kötü ornegim galiba, ilk gün dinlenmemi söylediler sadece. Ertesi gün kalktım evi temizledim sildim süpürdüm 🙄 Yanı kendimi paralamadım da öyle sürekli bi yoğunluk vardı, psikolojinizi hazırlayın, iyi düşünün iyi olacaktır 🙏🏻🙏🏻
Gnygns Tupbebegimm1 bende sizin gibiydim ilk gün uzandım diger gün kalktim ev temizledim, sonraki 9-10 günde surekli gezdim. Doktor zaten bana yatmayı yasaklamıştı kafani dağıt demisti oyle yaotim bende
Ayca7886 Ben istirahat halindeydim uzanma ve belden eğilme özellikle önemliydi.Hic biyere uzanmadım ve hiç eğilmedim.İlk günler tutunması açısından onemliydi wc harici kalkmadım sonraki günler hafif yürüdüm ilk denememde tuttu.Kefir,1 dilim ananas ve 1 avuç çiğ kabak çekirdeği mutlaka yedim gerisi de protein ağırlıklıydı.Kabiz yapacak yiyeceklerden bakliyattan uzak durdum 5. Gün blastokist a kalite embriyoydu transferin 10. Günü de kan verdim sonuç 132 çıkmıştı suan 34 haftalık olduk kızımla.Anne olma yolunda emek veren her kadına nasip etsin Allah bu duyguyu
Gizem51 Tamam 2 gun dinlendim sonra sakince yasadim yemek disinda pek is yapmadım test gunune kadar test vs yapmadım.protein agirlikli beslendim
wilma01 Bende dinlendim genelde.arada kalkıp hareket ettim kabak çekirdeği yedim.kabız olmamaya dikkat ettim.bol bol dua ettim.Rabbim nasip etti çok şükür.20 haftalık olduk ikizlerimle.darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah.
Mercimek35 Tamam benim ilk denememde nırmal hayatıma döndüm bu ikinci denememde evden 12 gün çıkmadım ayaklarımı uzatarak örgü ördüm iş yapmadım hergün yarım avakado 1 dilim ananas kivi yedim çok şükür bugün pozitif haberimi aldım
Myhoney Tamam hareketsiz kalarak kan dolasımınızı durdurmayın..ama cok harekette etmeyin.ilk 3 gün evde rutin şekilde geçirdim.sonra agırkaldırmadan,yuksege uzanmadan,zıplamadan eski yaşantıma devam ettim.bana dr umum sölediği en önemli sey kabız olmaydı.
Arzu_u Tamam Tamam diğerlerinde evdeydim ama stres yaptım.sakın stres yapmayın oldumu olucakmı die 3. De Rabbim nasip ettiyse olucak olmazsada vardır bi hayır dedim hep.Yediklerm içtillerimede dikkat ettim.
Nurbanu34 Tamam 4 gün izin almıştım sınıf ogretmenligi yaptığım için biraz yorabilir diye 4 gün evde dinlendim sonrasında okula gittim ☺