ozturkaeb Kızlar oğlum için bu tarz bime gelen organizerlerle gardrobuma bı düzen olusturmak istiyorum örnek olarak da görsel koydum. Kullanışlı oluyor mu aranızda yapanlar var mı görsel atabilir misiniz fikir olsun
Amineazra ozturkaeb bende aldım Trendyol dan henüz kullanmadım birisi tavsiye etmişti (üstteki görsel hoşuma gitti sepet fikri güzel)
guzelanne01_ ozturkaeb evet canım ben kızımda kullanıyorum ama Resim atamıyorum depremzedeyim evim ağır hasarlı aynı resimdeki gibi kullandım
B_48_A ozturkaeb Bende trendyoldan aldım çok kullanışlı bence şuan bebek olmadığından fazlada eşya almadığımdan hepsini böyle koydum oyüzden üsttünde de var dışarda tozlansınlar istemedim sadece örnek olsun diye atayım dedim 🧡🧡 çok gözlü olanlardan da var ama onları çıkarmadım şuanlık gerek yok diye
Dudumundo Bence baya kullanışlı oluyor. Çok fazla zıbın mendil vs var sonuçta düzenli duruyor. Boyut olarak orta boydan gidin derim ama. En büyük ve en küçük kullanışsız bana sorarsanız. Ben kendi çamaşırlarımı çoraplarımı bile bunlara koymaya başladım.
ozturkaeb Dudumundo Bütün boylardan alıp dolaba yerleştirmeyi düşünüyorum duzenine göre canlı görüp öyle karar veririm sanırım ama dediğiniz gibi orta boy daha kullanışlı olur.
B_48_A ozturkaeb teşekkür ediyorum🙏🏻☺️ Rek home 6 lı yaprak gri çocuk odası dolap içi düzenleyici satıcısından almıştım eğer bakmak istersiniz diye 🙏🏻🙏🏻
dilay_06 ozturkaeb ben trendyoldan aldım bence kullanışlı ama tabi siz bilirsiniz foto eklemeyi bilmiyorum