bsrsnmz Selam kızlar, hamileliğiniz dışarıdan bakınca ne zaman belli oldu, çevreniz kaçıncı haftalarda farketti
Kirmizibasliklikizzzzz bsrsnmz benim ilk hamileliğimde 7 buçuk haftalıkken kaynanam fark etti söylememiştik nasıl anladı hâlâ şaşırıyorum, annemle görüntülü konuşmuştuk mesela o hiçbirşey fark etmedi 😬
Aysee1123 bsrsnmz Şuan 18 oldum dışardan çok dar giyinmediğim sürece anlaşılmaz çok çıkmadı karnım. Çıktı ama çok az normal göbeğim varmış gibi oldu
Beggg bsrsnmz 17+4 ama hala belli olmuyor karnım😅 etrafımdakiler bilmeseler hamile olduğumu anlamazlardı hiç büyük ihtimal
Kirmizibasliklikizzzzz Tugce0142 düşük yapıyordum arabamiz yoktu mecbur onlarada söyledik ben anlamıştım zaten , fark ettim dedi ben çok şaşırdım nasıl anladı 🙄
Yazmelegi_ bsrsnmz valla hemen 2.ayda mahalleden kadın dediki sen hamilesin ne alaka dedim gözlerin den belli oluyor kirpiklerin birbirine yapışmış demişti
Findukli_Lokum bsrsnmz 7. Aydan sonra belli olmaya başladı. Hep bol giyindiğim için belli olmuyordu. Şimdi bol da giysem belli 🤭
Burnumageliyoduslkmsn 7 fen sonra belli oldu belli değildi göbek olarak yüz olarakta eşimin yengesi 3 haftalık evliyken anlayıp soylemis senin gelin hamile haberin olsun diye bende zaten 3. Haftada ogrendim
Ozge111 bsrsnmz 3 kez düşük yaptım şuan 4.ye hamileyim teyzem son üçünde ilk haftalardan bildi yanına gitmeye korktum artık 😁bu hemileliğim de de 4 5 haftalık hamileydim görüştük direk hamilemisin dedi yok teyze adet oldum yeni bitti deidm 😃yüzümden anladı herkes şuan da 20 haftalığız bariz belli oluyor 😁😃
anapanda12 bsrsnmz çevreme kalsa dopurana kadar aslında kimse anlamaz fazla büyümeyen karnım olduğu için yatakta geçirdiğim bi dönem atlattığım için 3. Aydan sonra belki ben bu gebeliği öğrendiğimde 5 haftalıktı 6. Haftadan sonra biz herkese söyledik çünkü herkes oğlum 3 yaşına girdiği için müjdeli haber bekliyordu