guzelanne01_ Özellikle kullananlar nasıl almalıyım yaz bebeği terlememesi için genel olarak trendyola bakıyorum ama bir türlü seçemiyorum
Kelle0129oekd guzelanne01_ ben puset tek aldım minderini falan almadım üstüne de müslin örtü atarım diye düşünüyorum acaba mindersiz olurmu
egesmommy guzelanne01_ ben puset yatağı aldım ama bebeğim içinde çok sıkıştı gibi geldi kullanmıyorum çok gerekli değilmiş
guzelanne01_ Kelle0129oekd yok canım mindersiz olmaz beli iki büklüm oluyor kızımda ozamanlar yoktu 12 yıl önce İçine özel yastık gibi diktirim yapmıştım Ama çokta hoşuma gitmiyordu şuankiler çok iyi Bence almalısın Bende bakıyorum ama çeşit çok
guzelanne01_ egesmommy resmini atabilirmisin canım Bence sana öyle geliyor zaten pusetlerde öyle oluyor bebekler belini desteklemilisin Dümdüz yatmalı bebekler ilk 6 öy özellikle
guzelanne01_ Fadimehizz evet öyle istiyorum ama alanların nasıl aldığını merak ediyorum resim istiyorum
Seyma-10 Ben instagramdan bi sayfada yaptırıyorum kullanan herkes çok memnun hem beli iki büklüm olmuyor hem müslim kumaş oldu için terletmiyor
Findukli_Lokum guzelanne01_ bizim de yaz bebişi ama müslin puset örtüsü ve minderi Instagram’da gördüm çok da beğendim ama pahalı geldi 650 TL idi . Ben de trendyoldan aldım. Terlerse de evdeki müslin örtülerden sererim
Findukli_Lokum guzelanne01_ Trendyoldan aldığımı 250 TL almıştım. Çift taraflı kullanım Alttaki görsel de Instagramdan müslin örtü sayfa adı _organicbaby
egesmommy Elfelf0 ben kalın olanını almışım kullanamadım hiç maalesef incelerinide hiç görmedim ben pusetin içinde ince bi minderi var zaten
guzelanne01_ Aynalgl ana sayfada 3 çizgili olan yerde fotoğraf yükle yazıyor oraya tıklıyorsun fotoğrafı yüklüyorsun kopyala yazan yeri buraya yapıştırıyorsun