Prensimingeliyo Arkadaşlar benim böyle Bi sorunum var merak ettiğim perde olup zamanında yaptınız o doğum??? Araştırmalarına göre herkes erken yapmış doktorum da 40a kadar bekleme diyo Sezeryan mı olurum
deletedmom6295 Prensimingeliyo arkadaşımda vardı oğlunu 32. haftada kızını 36. haftada normal doğumla dünyaya getirdi
Prensimingeliyo deletedmom6295 2.de keşke aldırsaymış Benimde tam bir yıl olmadı ameliyat için gün aldığım ay hamile olduğumu öğrendim İnşlh doğumdan sonra aldırcam hemen
deletedmom6295 Prensimingeliyo işk doğumda anlamamış profesör ikinci hamileliğinde 11. hafta ultrasonunda fark edilmiş
Prensimingeliyo deletedmom6295 hmm anladım olsun en azından 2.gebeliği 36 ya kadar sürmüş inşlh benimde en kötü öyle olur
Prensimingeliyo [bilinmeyen] evet Bi buçuk yıl önce Bi düşüğüm olmuştu ama ozaman sebebini bilmiyordum
Prensimingeliyo Açıkcası ben korkmaya başladım 25.haftamdayım bazen sancıları oluyo günde 3 4 defa oluyo 5 6 dk sürüyor çok şiddetli değil ama sancı olduğunu biliyorum Bu hafta kontrole gidicem
Prensimingeliyo [bilinmeyen] bencede rahim filmi çekin canım mutlaka bide benim kürtajdan ilaç kalmış ve bir yıl hiç bebebeğimde olmadı sırf bu yüzden rahim filminden sonra ilaç temizlediği için hamile kalmışım doktor öyle dedi hemde perde olduğunu öğrendim Mutlaka rahim filmi çektir yani küçük Bi operasyon zaten 2 dk sürüyor ben anestezi bile almadım içimden 100 e kadar saydım ve geçti evet çok acıdı ama çok kısa sürdü