Ozsuerx Kızlar ilişkiye gireli daha 8 gün oldu ara ara sol kasığıma ağrı giriyor ve gögüs ucumdaki kahverengi kısım genişledi gögüslerim şiş acı yok ama şiş üstlerinde pütürlü benekler var bunlar belirti olabilir mi adetim 4 gün geçti henüz
Kirmizibasliklikizzzzz Ozsuerx bu kadar erken hamilelik oluşması biraz zor ama siz bir gebelik testi yapın yada kan verin
Bilgekpn Ozsuerx reglim 3 gün gecikince yaptım pozitifi gördüm ilk hamileliğim de de 2. Gün de yapmıştım çıkmıştı
Ozsuerx Kirmizibasliklikizzzzz ben reglim geciktikten bi gün sonra yaptım çıkmadı zaten 7 günde anca dölleniyormuş bugün toplamda 8 gün geçti ama normalde gögüslerim öyle olmadığı için şaşırdım regl öncesi şişer ama böyle koyulaşma genişleme hiç yaşamamıştım
Hayal23455 Kirmizibasliklikizzzzz benim 25inde adet olmam gerekiyordu 2 gün gecikti. Prolaktin yükseliği için dostinex ilaç kullanıyorum geçen ay başladım ilaca ve günü gününde adet olmuştum bu ay böyle oldu. İki üç gündür zaten adet olacak gibi aşırı bel ağrım var göğüs uçlarım ağrıyor :(
Kirmizibasliklikizzzzz Ozsuerx alla alla çok ilginç ama siz biraz daha bekleyin yada yarın ilk idrarla tekrar bir test yapın varsa kesin çıkar