Sibelsibos IKRAM_01 hayırlı olsun 🥰darısı başımıza silik göre göre bukadar kırmızı görsem kalpten giderim herhalde 😄
IKRAM_01 Kirmizibasliklikizzzzz hemde ne mucize 2 çocuğum var ellerinizden öper 2 ay oldu doğum kontrol hapını bırakalı 39 yaşındayım özele gitmiştim beni direk tüp bebeğe yönlendirmişti hiç ama hiç umudum yoktu
IKRAM_01 Sibelsibos çok teşekkür ederim amin amin inşallah darısı başınıza Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kirmizibasliklikizzzzz IKRAM_01 hayırlısı olsun hakkınızda inşallah sağlıcakla kucağınıza almakta nasip olur 🫶🏻
Zeyno0163 IKRAM_01 belirti varmıydı acaba Bu ay dikkat ettiğiniz biseyler varmıydı. Çünkü hormonlarınız da yüksekti Fsh Lh hormonu Bize de umut olur Son olarak bu hormon testini âdetliykenmi yaptınız
IKRAM_01 Zeyno0163 Canım kesinlikle ümidim yoktu gittiğim Dr. Ve sonuçlar zaten bütün umudumu yok etmişti. Bu moral ve stresle nasıl oldu bende bilmiyorum. Bütün testlerimi doğum kontrol hapını bıraktığım ay ve adetliyken yapmıştım
IKRAM_01 umutluanneadayi Rabbim kucağınızı doldursun inşallah bu mübarek cuma akşamı ben sevindim hepiniz sevinin inşallah