Sdf-2020 Hamiş anneler doğumdan önce bebek bezi stoğu yapıyor musunuz? Yapıyorsanız hangi marka ve kaçar paket aldınız ?
Sedefibrahim Sdf-2020 bence doğmadan önce çok alınmamalı çünkü bebekler için her bez aynı değil kimisinde en pahalı bez pişik yapıyor doğduktan sonra bebeğinize göre bi bez alırsınız
arsamveannesi Sdf-2020 gercekten anlamadığım için soruyorum annelere, neden stok yapiliyor yani bitince marketten alinamiyor mu bu islak mendiller bezler sampuanlar yada ne kadar fiyati artabilir boş masraf degil mi
35_tecrube Sdf-2020 hiç düşünmedim 35 hafta olunca alacağım bir paket bebeğin ne kaç kilo doğacağı belli olmaz onun için stogada gerek yok zaten ben 1 numara almayı hiç düşünmedim direk iki numara alirim
Mrsfly arsamveannesi kampanyalar oluyor internette büyük miktarlarda alınınca, bu sebebten alıyor insanlar.
Eceecim arsamveannesi herşey heryerde satılıyor ama fiyatlar her gün değiştiği için kampanya takip ediliyor. Siz bittikçe alıyorsunuz sanırım..
arsamveannesi Eceecim yani saha almadim ama alirsam öyle alirim yurtdışında yaşadigim icin fiyat konusu bana belki de uygun geldiği için mantiksiz buldum