Puhu_ishak Sulekurall suyunuz geldi ise sancı olsun olmasın doktora gitmeniz gerekiyor çok beklemeyin sağlıkla gelsin 🌸
reisMom Sulekurall benim kızım da poncik 38+2 yim ama 39+3 de diyebiliriz dedi doktorumuz fakat ne gelen var ne giden sjsjsj keşke acılmam falan olsa da sancım gelse DİE bekliyorum şaka gibi 😂 siz ne durumdasınız 4 saat olmuş postu acalı şimdi gördüm dogumuz oldu mu son durum nedir
Sulekurall Puhu_ishak duşa girdim son hazırlıklarımı yapıp çıkıcam dua edin kendiliğinden gelsin kilosu fazla haftası ilerideydi zaten 🙊
Puhu_ishak Sulekurall dualarım sizinle 🥰 rabbim tek avazda kolaylıkla doğum nasip etsin akşama mis kokulu bebeğinizle uyuyun 🥰🥰🥰
Gizemm44 Bende 39+6 yım nasıl geldi acaba renkli miydi normal su gibi renksiz miydi birde ne kadar geldi? Bu arada sağlıkla bir çırpıda kucağınıza alın inşallah ♥️
Sulekurall Gizemm44 çok geldi hala gelmeye devam ediyor berrak su tuvalete gittim idrarım zannettim akması durmadı sonra bacaklarımdan ılık ılık akmaya başladı tutamıyorsun zaten üstüm başım kalmadı o an 😅
Sulekurall reisMom hayır malesef hiç açıklığım olmadı şu an suni deniyoruz 9 da takıldı 2 saat oldu belli açıklık olmazsa sezeryana alıcaklar 😃
Gebeanne45 Sulekurall bana buskopan veriliyor şuanda rahim yumuşaması için siz naptınız benimde suyum geldi sabah