Mustafaemr Öncelikle normal doğum yaptığım için hastane de kalmayacağını göz önünde bulundurarak hazırladım çantamı 1ad gecelik 1 ad pijama ama siz muhakkak 2 yapın Dış fırçası dış macunu tarak vs. Makyaj çantası asla kullanamadım 😄 Hasta bezi ( hastane veriyor fakat cimri davraniyorlar) Iç çamaşırı Emzirme sütyeni (atlet gereksiz oldu ) Çorap hırka (doğum sonrası muhakkak üşüme oluyor) Bebeğim için ; 2 ad hastane çıkışı 10lu Emzik ( almayan anneler philips avent ayicikli olan %96 kabul garantisi veriyor benim oğlum bi onu kabul etti) 2 ad zıbın Çorap Kalın battaniye Puset Islak mendil Bez Biberon aldım ama kullanmadim sütünüz gelmese hile şırınga ile veriyorlar mama. Pisik önleyici krem Sormak istediğiniz şeyler varsa seve seve yardımcı olurum 🙏 Oğluşum 13 günlük oldu
AyazAdamom Mustafaemr Allahım sağ salim güzel günlerde büyütmenizi nasip etsin. Ayıcıklı emzik dediğiniz hangisi oluyor link atma şansınız var mı ? Özel de mi doğum yaptınız ?
Hilallalal Mustafaemr benim listemin aynısı resmen rahatladım doğru yoldayım 😂 örgü yelek koydunuz mu
Mustafaemr [bilinmeyen] sancim akşam 8 de başladı gittim yatışım yapıldı sabah 7 de doğum yaptım öğleden sonra taburcu oldum
Mustafaemr AyazAdamom https://m.trendyol.com/philips-avent/soothie-yalanci-emzik-2-li-3-ay-8710103742906-p-1387589?boutiqueId=200708&gclid=Cj0KCQiA_s7fBRDrARIsAGEvF8SDbpWJIlDChCpyWprHzs8PyNuKmUPQWcgTBeddzoePh9ZriOFSSiIaAni2EALw_wcB
AyazAdamom Mustafaemr çok teşekkürler 3 aydan sonra ifadesi var özellikle böyle olan mı 0+ olan olması lazım değil mi
Fatsakts Mustafaemr Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın evet bende etkileniyorum da belki iyi bişey duyarsam rahatlarım DİE 🤦♀️🤦♀️
Mervisnese Valla benimde tek isteğim kendi sancimla doğum yapmak suni sancidan çok korkuyorum..hayırlı olsun bu arada
Ay1234 Mervisnese hiç korkmayın bence 2 Doğum Yaptım biri Sünni sancı biri kendi sancımla arada bi fark yok 3haftam kaldi 3 doğumu bekliyorum ☺️
Mustafaemr Fatsakts ya acısız değil elbette ama rabbim sabrını da veriyor bi şekilde doğurana kadar sonra kuşlar gibi oluyorsunuz hele ki bebeginizi kucağınıza verdiklerinde ne ağrı ne sanci kalıyor:) meryem ana otu içtim ben birde aklınız da bulunsun
Mustafaemr Busrahmet suya koyuyorsun dua okunuyor o zaten aciliyor sonra ictim 2 saat sonra da suyum geldi