zuleyhaacarr_1 kızlar ben suan troid, demir ilacı ve uc tanede vitamin kullaniyorum hamilelikten once bitane bile ilac icmezdim dogumdan sonra hepsini direk brakmayı düsünüyorum tecrubeli olan varmı bu konuda
HanifeAsya zuleyhaacarr_1 bildiğim kadarıyla bırakılmıyor doğumdan sonra zaten vitaminlere devam ediliyor sütün kalitesini de arttırıyor zaten eksiklikten kullanıyoruz aylardır kan demir içiyorum bi ilerleme yok çok az yükseldi tiroid hapı bende kullanıyorum onada sanırım doğum sonrası kontrolde tekrar kan alıp normal değerine gelip gelmediğine bakıyor düzelme olmazsa dahiliyeye yönlendiriyor
minikoannesi123 zuleyhaacarr_1 şu anda elenatal 2 kullanıyorum mesela, doğumdan sonra da 3 ile devam ediliyor. Belki doktorunuz direkt birakmanizi istemeyebilir
Anneumut2318 zuleyhaacarr_1 ben sadece gynoferon kullanıyorum magnezyum vitamin kullanmıyorum doğumdan sonrada düşünmüyorum büyük ihtimalle bunuda bırakırım sağlığıma dikkat ediyorum yediklerime bebeğimin kilosu da sağlığı da doktorum iyi dedi bakalım 😊