Silahimigetiraysel Selam kızlar benim yumurtlama günümden 10 gün geçti bat 1 mayıs test yaptım negatif çıktı. Sizce pozitife dönme şansı var mı erken hayal kırıklığı mı yaşıyorum?
Aysel_krdg Silahimigetiraysel yumurtlaman hangi gün oldu benimde 15 inde oldu bugün 10. Gün yaptım negatif bence erken yaptık
Papatya07- Silahimigetiraysel benimde 16sı canım henüz test yapmadım bekliyorum negatifi görmekten korkuyorum 😔 erken gebelik testi mi yaptın kaset test mi erken yapmış olabilirsin 12 14 gün geçsin diyorlar
Puhu_ishak Silahimigetiraysel bence bekleyin bir de erken dönemde belirti olmasına gerek yok ben 8 haftalık olana kadar hiç belirti yaşamadım mesela bir de geç döllenme oldu vs illa belirtiniz olacak ya da tam 10. - 15. Günde pozitif gireceksiniz diye birsey yok umutsuzluğa kapılmayın hemen 🌸
Bskaysy Silahimigetiraysel ben adetime 5 günkala yapmıştım negatifti 2 gün kala yaptım silik çizgiyle öğrendim. Kaset test yapmıştım
Silahimigetiraysel Papatya07- arti med markası erken gebelik testi yaptım. Stres yapmamaya çalışıyorum bu ay sende bi belirti var mı
Aysel_krdg Silahimigetiraysel bir kaçgündür göğüslerim ağrıyordu şu an oda yok bilmiyorum inşallah hepimiz hamileyizdir ya 😂bir umut bekliyoruz heyecanla Allah bizi sevindirsin inşallah
Papatya07- Silahimigetiraysel Kasık bel ağrım var son iki gündür miğdem çok bulanıyor birde akıntım arttı iki kaybım var ikincisinde böyle olmuştu ilkinde günüm geçmesine rağmen belirgin bir belirtim yoktu yada bu kadar kendimi dinlemediğimden farketmemiştim
Silahimigetiraysel Puhu_ishak ben de öyle düşünüyorum önceki gebeliğimde şiddetli göğüs ağrım sol kasıkta batma ve yerleşme kanaması olmuştu onlardan biri olmak zorundaymış gibi hissediyorum ama dediğin gibi olmak zorunda değil
Aysel_krdg Silahimigetiraysel benimde 2 kimyasal gebeliğim oluştu bende artık sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğimi kucağıma almak istiyorum Allahım nasip eder inşallah dualarım hem kendime hem benim gibi bekleyenlere Allahım yüzümüzü güldürsün amin
Beren02 Silahimigetiraysel canım benim çok erken yapmışsın. Hemen canını sıkma en az 4 gün daha beklemesin
Busakturk Silahimigetiraysel yumurtlama degil regl gününüzün en az 6 7 gün gecmesini bekleyip öyle yapın