Hilal2901 miray_aden tatlıyı normalde de severim yemeye de devam ettim erkek bekliyoruz ama alakası yok bence normalde de ekşiyi tercih etmem😂😂
Rwerdst miray_aden ikisini de eşit yiyen ben 😂😂 oğlum olacak bu arada 🥰 normalde de tatlıya ve ekşiye aşırı düşkünümdür😄 yine de tatlı belki bir tık daha olabilir 😄
miray_aden Hilal2901 bende normalde eksi sevmem ama ilk baslarda baya eksi asermistim limon yedigim oldu 🤪 ama erkek dediler hahahs
Busece06 Deli gibi tatlı yiyorum hatta tatlı krizine girince elim ayagım titriyo titriye titriye mutfaga gidip çikolatala çekmecesini açıp yiyorum sjsjssjsjsj şaka bi yana hayatımda bu kadar çikolata yemedim ve kuzım oluyor 💕
Deletedmom_103 miray_aden tatlı manyağı biriyken tatlıdan tiksindim ekşi ne varsa tükettim doktor erkek tahmininde bulundu daha belli değil 😂
ebrusngl miray_aden tamamen hurafe tatlıyı deli gibi seven ben hamileliğimin 16.haftasına kadar tatlıdan tiksindim deli gibi tuzlu ve ekşi şeyler yedim ve cinsiyetimiz erkek
-Bal123- miray_aden oğlumda hep tatlı çikolata asermistim şimdi kızımı bekliyorum acı ekşi istedi canım hep
Bet1 miray_aden ikisini de isaretliyemedim 😂 çünkü ilk hamileliğimde hiç bulantım olmamasına rağmen sadece tatlı görmeye tahammül edemedim bütün hamilelik boyunca oğlum oldu. Şimdi 2. Hamileliğim herşeyden tiksinmistim o ayrı bir konu ama ekşi de yedim tatlı da oğlum oluyor gene
miray_aden CgladaP benim ilk baslarda hep eksi cekti canim sonradan tatliya dondu 😂 ay oturdugum yere makas bicak bile koymuslar gittim bicaga oturdum doktor da en son erkek dedi ama belli degil henuz 💁
Bet1 miray_aden valla bı yerde görmeye bile tahmmulum yoktu asla yemedim de normalde çok severdim 😂 şimdi ki hamileligim de de başında tiksindim ama şimdi yiyorum tabiki 32+3um 😂