Esracigdem 3 aylık hamileyim son bir iki haftadır ara ara lekelenmelerim oluyordu. Bugün baya kanama tarzına döndü. Snaki regl oluyor gibi hissediyorum. Bebek çevresinde kanama alanı yok. Sıvısında azalma yok her şey yolunda dedi doktorum. Ama ben cok geriliyorum. Sabah aksam progestan fitil kullanıyorum. Basına gelen var mı acaba ne zaman geçti ?
2kedi1beybi Ben 5.haftada başladım 14 teyim hala kullanıyorum. kahverengi lekelenmem vardı ama öncesinde bir düşük olduğu için başlattı doktorum. Bir sonraki kontrole kadar devam edeceğim. Şu an lekelenmem devam etmiyor, ama bazen geliyor yine.
Esracigdem 2kedi1beybi çok geçmiş olsun. İnşallah geçer. Biraz daha iyi simdi. Rahatlatmaya çalsııyorum kendimi
2kedi1beybi Korkma stres daha çok tetikliyor bazı şeyleri. Merak etme bebek iyiymiş bak. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🩷
RmysaEsendemir Çok geçmiş olsun. Stres yapma, herkes stres yapma dedikçe daha çok stres oluyor insan. Ama beklemek sabretmek gerekiyor. İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.😇😇😇