Sedack Hayırlı günler arkadaşlar, 22+5 haftalık hamileyim, elimi göbek deliğimin oraya koydugumda pıt pıt atma oluyor kalp atışı gibi. Çok sık oluyor acaba ordan geçen damar mı atıyor?
Kamer22 Sedack bende 18+6 dayım bende hissediyorum aynı şeyi. Bebeğin kalp atışı olduğunu düşünmüyorum değil ama zannetmem😅 sanırım atardamar atıyor dediğiniz gibi
anneoluyoruuumm16 Sedack 11+4 üm ama bende hissediyorum onu sadece göbek deligimde değil sol kasıkta da hissediyorum 😃
Zehross03 Sedack bende bugün onu sorguladım ama bence bizim kalp atışımız normalden daha hızlı olduğu için oluyor damar atması yani bebek tek tük keyfi isterse tekmeliyo hıçkırık vs için erkendir ya
miray_aden Sedack canim bu Haftalarda haraketleri hissetmen cok yuksek bi ihtimal secemiyor olabilirsin nasil bi his oldugunu pit pit yapiyo kisaca haraket ediyordur onu hissediyosundur😂 yakinda tekmelemeye de baslar hazir ol bence 🤪
Zehross03 miray_aden 17 18 de cok minik dokunuyo gibiydi şimdide 3 4 tekme anca hissetmişimdir 20 haftalık şuan ultrasonda 22 görünüyor
3Tospikannesi Sedack ben 12.haftamda doktora sormuştum bebeğin varlığını hissettiriyor artık demişti 😊
miray_aden Zehross03 benim 20 haftalik baya haraketlenme var ozellikle geceleri cosuyor 😂 sadece 1 kere tekme atti. Herkeste farkli oluyo tabi ama varligini hissettiriyor iste ufaklik 🙈