Hazl12dhgfj Donesss bu pazartesi günü TM 37 haftalık olucaklar kiloları da biri 2.500 diğeri 2 400 dedi
Yorgn 2_evlatyolda benimde normalde 15 ağustos ama tarih ortalama 10 15 gün öncesinden oluyormuş sizinki gibi
2_evlatyolda Yorgn saglıklı sıhhatli vakti zamanında kavusalım inşallah evlatlarımıza merakla bekliyoruz 🤰🏼💐
hulya1406 Hazl12dhgfj Kızım 39+5 te oldu.Şuan yine gebeyim 32 haftalık doktor 39 da alıyoruz biz dedi şehir hastanesi.
alyapoyraz Hazl12dhgfj ikiz olduğu için olabilir canım riske atmamak için aslında 37 erken değil yani şuan hastane deyim yeni doğum yaptım yanımdaki hastada ikiz doğum yapmış 35.haftada yapmış bebekleride yanında sende sağlıkla al kucagina inşallah 🌺
Hazl12dhgfj alyapoyraz amin inşallah cnm tedirgin oldum ilk dougum normal yaptım 40 haftalık ti bu sefer ikiz mecbur sezeryan bebeklerimden biri ters yön almir
TugSozTan Bizim doğu şeklimiz daha belli değil ama doktorum 39a kadar bekleriz normal doğum için pozisyon almazsa bebeği alırız dedi
MUSU21 Hazl12dhgfj bence erken ilki 38+6 da alindi. Ikinciside dogum tarihinden 10 gun once dedi o da 38+3 e fln denk geliyordu sanirim
alyapoyraz Hazl12dhgfj ikiz olunca sezeryan demesi normal canım bebekleri tehlikeye atmamak için sezeryan demiş bide ikizlerin bildiğine göre gelisimi 37 tamamlanıyor zaten hiç korkma canım
Hazl12dhgfj 11melike ben kimseyi dinlemiyorum sadece fikir alıyorum ilk doğumum normal di bu hem ikiz hem sezeryan danışmak kötü birşey değil sonuçta bir sorun yok dedi doktor yani ne kadar çok karnimda kalırlarsa o kadar iyi onlar için
Gulcannnnnnnn Bende ikizlere hamileyim daha 9 haftalığız doktor şimdiden 35. Hafta diyor tabi ben 37 yi beklemek istiyorum yani ikizler için 35/36/37 gayet normal canm
Gumus25 Hazl12dhgfj normalde 38-39 arası alınıyor ama sizin ikiz olduğu için daha erken olabilir doktorunuza güvenin bence
Minis122 Hazl12dhgfj 37 e kadar dururlarsa masallah ikizlere canm normalde hep erken gelir ikiz bebeler. Nornalde tek bebek 38 39 arasi alinir planlida