Uras28anneai Uçakla yolculuk yapan arkadaşlarım.nasil geçti yolculuk.kacinci haftalarda uctunuz cihazlardan geçtinizmi
Demmet Uras28anneai yanlıs hatırlamiyorsam 13. Haftada ucak yolculugu yapmiştim bütün cihazlardan gectim bi sorun olmayacagı söylendi ne olur ne olmaz diye de doktoruma sormuştum sorun olmaz demişti
nino033 Uras28anneai 25 inci haftamda ucaga bindim gayet iyidi sadece pegasus la gittiğimde inişi çok sert yapmasına rağmen çok şükür bisey olmadı dönüş aşırı rahat ve kolay oldu cihazlardan geçmek zorunda değilsiniz rica ediyorsunuz müsadere ediyorlar
ebrunasrullahylmz12211221 Uras28anneai 2 hafta önce yaptım 18 haftalıktım istanbuldan bingöle geldim çok iyi geçti hiçbir sorun olmadı
Zln2152 Uras28anneai ben 28. Haftada uçağa bindim gebe olduğumu söyleyince cihazlardan geçmedim o an ayakkabıma kadar çıkardılar. Elle arama yapıldı ve doktorunuz belge vermeli eğer haftanız ilerideyse ama 28. Haftadan düşükse haftanız belge istenmiyor. Yolculuk çok güzel geçti çok rahattım otobüsle işkence çekmek yerine bir buçuk saatte uçmanın rahatlığı hiç bir yerde yok 😀
Uras28anneai Demmet bende 27haftamdayim.raporda aldım muayne aldım.bi.problem olmaz dedi ama tecrübe herzaman iyidir die binenlere sormak istedim çok teşekkür ederim
Demmet Uras28anneai aynen o haftalarda rapor gerekiyor içinizi rahat tutun hiç bişey olmaz allahın izniyle 🌺
habibe61 En son 32. Haftada uçak yolculuğu yaptım hiç bi sıkıntı olmadı hamileliğim boyunca 4-5 kez yaptım. cihazlardan geçme mümkünse. Hamileyim deyince zaten geçirmiyorlar elle arama yapıyorlar.
Minnonunanasi Haftada uçtum en son tüm cihazlardan geçtim ve Amsterdam hava alanında kabin gibi olan xray cihazınada girdim herhangi bir problem olmadı
Uras28anneai Zln2152 belge aldım ama.merak ettiğim.haftanizi nerden biliyorlar şuan 27 im.donuste 28olcam.mesala nerden biliyolarki
Ekncirem Uras28anneai yaptım 13.haftamda çokta güzeldi sadece xraylerden geçme ve güvenliklerin ellerindeki aletler ile kontrol edilmesine izin verme onun dışında benim çok güzeldi sorun olmadı ama doktoruma sordum tabiki sizde sorun.
Zln2152 Uras28anneai soruyorlar çünkü bilet almadan önce arayıp gebe olduğumu belirttim yazılı izin belgesi almanız lazım doktorunuzdan e o belge de doktor haftayız yazıyor zaten
Uras28anneai Zln2152 yani internetten aldım.muhtamalen yarın sorcaklar ben ne 27 yım ama.nerden bulcwklerki 28 olsamda
TwinsmomDA Uras28anneai 22 ve 25. Haftada uçtum 5 saatlik uçuşlardı geçiyorsun cihazlardan zaten bebeğe etki edecek bişey değilmiş.
Zln2152 Uras28anneai soruyorlar sizi bilet onlaylandığı zaman o yüzden haftanızı anlarlar 27seniz sıkıntı yok söyler geçersiniz işte
siyahinciii Haftamda tek yumurta ikizlerimle Urfa’dan Bursa’ya gittim 21. Haftamda Bursa’dan Urfa’ya geldim hamile olduğumu söyledim valiz bile taşıtmadılar sıkıntı da çıkmadı elhamdülillah